Flocken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (211.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Döden i December (del 1)
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2023-09-06
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180006170

Flocken Ljudbok

(139 röster)  |   Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-09-06

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
VÄLKOMMEN TILL DECEMBER

Supersnuten John Wagners liv slås i spillror när hans fru Sara och sonen Mattias plötsligt försvinner. Spåren leder till Saras barndomstrakter, den gudsförgätna orten December långt uppe i Sveriges obygd. December visar sig vara en skitmagnet. Snart har John inte bara sin familj att leta reda på, utan även en riktig smältdegel av smutsig kriminalitet att skotta i.

Efter att mot sin vilja ha blivit en del av Decembers poliskår teamar John snabbt upp med psykologen Kim Cordell, som också har ett mörkt förflutet. Tillsammans tar de sig an December och krafterna som verkar på stadens skuggsida. Allt börjar med en brutal gängskjutning och ett lik som fiskas upp utanför hans hus.

I den här serien är det ingen som håller igen, varken huvudkaraktärerna eller deras motståndare. Men en sak är säker - när du kommit till December blir det svårt att lämna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Flocken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 4 av 5
  Bokdjungeln , 2 januari 2024

  För mig som gillar handlingar med höga tempon är denna bok toppen. Här händer det något nästintill hela tiden och jag ville därför inte sluta lyssna. Eftersom det är en serie så tänker/hoppas jag att jag kommer få mer information ju fler böcker jag lyssnar på.
  Språket känns väldigt modernt och jag tycker det passar handlingen. Tycker även att Jonas uppläsning av boken absolut är top notch.
  Skönt att det finns fler böcker i serien att ta mig an.

 2. Spännande
  Jenny, 17 oktober 2023

  Man kastas in i historien redan ifrån början och sedan byggs intrigerna på, den är både spännande och fartfylld, man vill höra hur det slutar, i alla fall jag som lyssnar, nu ger jag mig på nästa bok direkt, bra inläst vilket är ett extra plus i kanten!

 3. Går att lyssna på.
  -, 15 oktober 2023

  Känns lite som ett hafsverk. Många beskrivningar som upprepas och ingen riktig nerv. Men jag gillar böckerna om Alex storm, så ska ge serien en chans.

 4. Helt ok
  Mia, 6 oktober 2023

  Helt ok bok och kommer lyssna på fortsättningen. Bästa uppläsaren!

 5. Spännande
  -, 19 september 2023

  Spännande och bra läsning av Jonas i vanlig ordning!
  Väntar på nästa bok!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna