Febern (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (179.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Döden i December (del 2)
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2023-09-06
Upplaga
1
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180006194

Febern Ljudbok

(118 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-09-06

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
John Wagner dras in i ett våldsamt gisslandrama och det visar sig att Decembers mest prominenta familj, Ackermanns, har ett finger med i spelet. Kim Cordell är hetare än någonsin och John slits mellan attraktionen till henne och saknaden efter sin försvunna fru. Är Sara ens vid liv? Kanske har hennes våldsamme ex-pojkvän Kurt Strand svaret?

I den här serien är det ingen som håller igen, varken huvudkaraktärerna eller deras motståndare. Men en sak är säker - när du kommit till December blir det svårt att lämna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Febern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt bra
  Jenny, 18 oktober 2023

  Den här boken är mer fartfylld och mer spännande än bok nr ett, intrigerna tätnar och man vill veta mer, ger mig genast i kast med nästa bok, lika bra inläst som första boken!

 2. Bättre än första delen
  -, 16 oktober 2023

  Fortfarande ganska tunn och med personbeskrivningar och gestaltning som upprepar sig. Nästan som om de är ditlagda i efterhand. Det händer dock lite mer och boken duger för att strölyssna på.

 3. Nja
  Mia, 6 oktober 2023

  Nja ganska långrandig och lite tråkig tycker jag. Flocken var bättre och hoppas att fortsättningen Nattvarden också blir bättre. Bästa uppläsaren.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna