Twisted Love (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Twisted (del 1)
Utgivningsdatum
2023-11-27
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Ada Capek
ISBN
9789180007238

Twisted Love E-bok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-11-27

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
TIKTOKSUCCÉN, ÄNTLIGEN PÅ SVENSKA!

Alex Volkov är en djävul med änglalikt ansikte som förbannats med ett förflutet han inte kan fly ifrån. Driven av en tragedi som har hemsökt honom större delen av hans liv lämnar hans hänsynslösa jakt på framgång och hämnd litet utrymme för känslor.

Fotostudenten Ava Chen bor ihop med sin bästa vän Jules och är en fri själ fängslad av mardrömmar från en barndom hon inte minns. Men sitt trasiga förflutna till trots har hon aldrig upphört att se världens skönhet ... inklusive hjärtat bakom den iskalla fasaden hos en man hon inte borde vilja ha: sin brors bästa vän.

Alex och Avas kärlek borde aldrig ha fått hända - men när den gör det släpper den lös hemligheter som kan förgöra dem båda och allt de har kärt.

Ana Huang har toppat försäljningslistorna på bland andra New York Times, Wall Street Journal och USA Today. TikTok-hashtaggen #twistedseries har över 800 miljoner visningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Twisted Love. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. WOW
    -, 25 februari 2024

    Denna boken är en av de bästa jag läst, kunde inte lägga ner den och läste ut den på ungefär 2 dagar vilket är ovanligt för mig, fantastisk bok med plot twists och kärlek

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ana Huang