Spöken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (236.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
John Milton (del 4)
Inläsare
Lars Winclair
Utgivningsdatum
2023-10-24
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180007870

Spöken Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2023-10-24

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
John Milton är ett spöke. Han brukade vara Nummer ett. Det farligaste lönnmördaren i Grupp Femton, gruppen som tog över när diplomati inte längre gav resultat. Nu är Milton Hennes majestäts mest jagade person - en anonym ensamvarg med dödliga förmågor. När han arresteras efter ett slagsmål på krogen i Texas så är den sista han förväntar sig ska hjälpa honom med borgen en glamorös agent från den ryska säkerhetstjänsten. Milton utpressas till att jaga rätt på sin föregångare i gruppen, den förre Nummer ett. Men hon är också ett spöke, och lika farlig som han är. Han är ute på djupt vatten, spelar ut ryssarna mot britterna i ett desperat försök att rädda livet på sin gamla vän. En del spöken ska man låta vara ifred. Men de här två har blivit uppjagade, och konsekvenserna blir ödesdigra ...

"Spöken" är fjärde delen i Mark Dawsons bästsäljande serie om John Milton, en lönnmördare som utan större framgång gör vad han kan för att lägga sitt förflutna bakom sig. För att sona blodet på sina händer bestämmer han sig för att hjälpa behövande.

Mark Dawson föddes i engelska Lowestoft. Han arbetade som dj, glassförsäljare, på fabrik och som klubbpromotor innan han utbildade sig till advokat. I tio års tid jobbade han sedan med att först jaga internationella penningtvättare och sedan med att hjälpa celebriteter stämma tidningar för förtal. Idag lever Dawson i Wiltshire med sin fru och sina två barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mark Dawson