Allt är inte guld (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Jämtlandspolisen (del 2)
Utgivningsdatum
2024-09-12
Förlag
Word Audio Publishing
Medarbetare
Lindén, Jonas (form)
ISBN
9789180008341

Allt är inte guld

Pocket,  Svenska, 2024-09-12
79
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Hon kan inte komma ihåg när de sist hade så här mycket snö. De små iskristallerna hon andas in är en obekväm kontrast till den svettiga t-shirten mot ryggen. Det första hon ser är hunden, den ligger i en pistad del av slalombacken och snön har färgats röd av blodet som runnit från den avskurna strupen. Det är inte långt att gå, kanske bara några hundra meter, men hon får pausa flera gånger och ögonen söker sig till den vackraste utsikten hon vet. Hon aktar sig för att förstöra några spår när en kollega lyfter på avspärrningen. - Men herregud ser du vem det är! Ja, det ser hon, det är den gamla polismästaren som ligger på sidan i snön med en yxa i bakhuvudet.

Polisinspektör Marita Lander skulle nog helst dricka varm choklad hemma i soffan med katten Jamar. Men när två mord och ett försvinnande inträffar i Åre-trakten på kort tid och Jämtlandspolisen är underbemannad får hon kämpa mot klockan och chefer som hellre pratar med media än sina kollegor.

Bakom fasaden till Åres gourmetrestauranger och brölande barer gömmer sig en verklighet av droghandel och kriminalitet som får efterverkningar i Stockholms undre värld. Det är inte Ramis avsikt hamna i onåd hos Hajen men plötsligt har han en skuld som måste betalas tillbaka och den tar honom till en iskall värld av snö, svek och hämnd, där han måste riskera allt för att överleva.

Allt är inte guld är Linda H. Staafs andra bok i serien om Jämtlandspolisen. Hon har i många år arbetat inom svenska polisens högsta skikt, senast som underrättelsechef för NOA, Nationella operativa avdelningen.
Visa hela texten

Fler böcker av Linda H Staaf

  • Ulv i fårakläder

    Linda H Staaf

    Det är lördagsmorgon den 25 juli 2009 och EU-toppmöte i Åre. Europas blickar är riktade mot Sverige och då händer det som inte får hända: en man skjuts till döds på ett anrikt hotell mitt i centrum, en kallblodig avrättning. Strax därefter inkomme...