Döden i December. Flocken, Febern, Nattvarden (inbunden) Spara 59%
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Döden i December (del 1)
Antal sidor
521
Utgivningsdatum
2023-11-15
Förlag
Word Audio Publishing
Dimensioner
216 x 142 x 33 mm
Vikt
710 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789180008495

Döden i December. Flocken, Febern, Nattvarden

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-11-15
69 167 Du sparar 98 kr!
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
VÄLKOMMEN TILL DECEMBER. STADEN DU ALDRIG LÄMNAR.

Den luttrade polisen John Wagners liv slås i spillror när frun Sara och sonen Mattias plötsligt försvinner. Spåren leder till Saras barndomstrakter, den gudsförgätna orten December, i skuggan av bergen och samhällets spelregler. Tre lik draggas i sjön utanför Johns stuga och han sugs in i ett inferno av kriminalitet där han tvingas hantera mer än bara sökandet efter sin familj.

Ta ett djupt andetag och kliv in Caroline och Leffe Grimwalkers värld av intriger och ond bråd död i ett rasande tempo. Allt är möjligt och inget är otänkbart när kriminella krafter samlas på samma avlägsna plats och spelas ut mot varandra. I den här volymen trängs del 1-3 av succéserien Döden i December: Flocken, Febern och Nattvarden, där John Wagner och den attraktiva, och för tillfället hemlösa, psykologen Kim Cordell motvilligt tar sig an de ljusskygga individer som håller December i ett järngrepp.

Vad har Decembers mest prominenta familj att dölja när ett våldsamt gisslandrama blossar upp och vad ägnar sig den hemlighetsfulla sekten i skogen åt? John Wagner blir snart varse att mycket sker under ytan i December och att starka krafter vill att det ska förbli så.

Caroline och Leffe Grimwalker är ett av Sveriges mest framgångsrika författarpar inom spänningsgenren. Med sviten Döden i December har de nått en stor publik hos ljudbokstjänsterna och dominerat topplistorna.

RÖSTER OM SERIEN:

Att det skulle vara action var förväntat med tanke på författarna, Grimwalker är Grimwalker och Grimwalker i kubik ger verkligen full fart från första kapitel.
Biulasbooks

Som vanligt när Grimwalkers är framme är persongalleriet färgstarkt och fullt av underbara galenpannor.
Peter Westberg (Ljudboksklubben)

Grimwalkers fortsätter att leverera! Det är lite så att man inte kan hejda sig att skrika neeeeej när boken plötsligt tar slut. Man vill bara fortsätta att rota i Decembers mysterium.
iminbokhylla

Det är läskigt. Det är mystiska individer. Det höga tempot fortsätter och jag vill bara ha mer.
Evasbokhylla
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Döden i December. Flocken, Febern, Nattvarden
  2. +
  3. Döden i December. Bergatrollet, Rivalen, Giftet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Döden i December. Bergatrollet, Rivalen, Giftet av Caroline Grimwalker, Leffe Grimwalker (inbunden).

Köp båda 2 för 248 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Döden i December. Flocken, Febern, Nattvarden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lätt beroendeframkallande!

    Här har vi en serie som är väldigt hypad i ljudboksformat. Nu har den kommit som tryckt bok och jag undrar om den verkligen kan vara så bra som alla säger?

    "Döden i December" liknar inget annat jag har läst. Egentligen tyckte jag inte alls om den i början, undrade varför alla var så hysteriska. Men plikttrogen som jag är så läste jag vidare. Och vidare. Och vidare. Plötsligt ville jag inte alls sluta att läsa, jag ville bara ha mer och mer och jag började känna mig som en December-kn... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna