Döden i December. Bergatrollet, Rivalen, Giftet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Döden i December (del 2)
Antal sidor
529
Utgivningsdatum
2023-12-13
Förlag
Word Audio Publishing
Dimensioner
36 x 199 x 136 mm
Vikt
730 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789180008501

Döden i December. Bergatrollet, Rivalen, Giftet

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-12-13
179
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den senaste tidens brottsvåg har dragit till sig snokande journalister till staden December och en lejd torped anländer med en djävulsk plan. Som om det inte vore nog dyker nya kriminella förmågor upp. Inte ens invånarna i stadens tjusigare kvarter eller de boende på ålderdomshemmet går längre säkra. Samtidigt ingås det oheliga allianser inom poliskåren som hotar det som ännu är gott.

Alla spår efter John Wagners försvunna fru och son är fortfarande iskalla. Men kanske kan Saras låsta dator ge ledtrådar, bara John kan hitta någon som kan låsa upp den. Det är mycket som rör upp Kim Cordells känslor. Hennes intensiva privatspaning och egna hämndbegär är på väg att leda till ett sammanbrott.

Välkommen till December, staden som få lämnar levande. I den här volymen samlas del 4-6 i serien Döden i December, Caroline och Leffe Grimwalkers värld. Intriger och ond bråd död levereras i ett rasande tempo.

I Bergatrollet, Rivalen och Giftet tvingas våra nya favoritkaraktärer, den forna supersnuten John Wagner och den privatspanande psykologen Kim Cardell, att ta nya risker och samtidigt hantera sina egna inre demoner.

Caroline och Leffe Grimwalker är ett av Sveriges mest framgångsrika författarpar inom spänningsgenren. Med sviten Döden i December har de nått en stor publik hos ljudbokslyssnarna och dominerat topplistorna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Döden i December. Bergatrollet, Rivalen, Giftet
  2. +
  3. Döden i December. Sparven, Experimentet, Jakten, Bortbytingen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Döden i December. Sparven, Experimentet, Jakten... av Caroline Grimwalker, Leffe Grimwalker (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Döden i December. Bergatrollet, Rivalen, Giftet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Alla 3, eller 10 böckerna
    Mikael Wooremaa, 6 mars 2024

    Döden i December av Leffe Grimwalker och Caroline Grimwalker. Jag lyssnar ju inte på böcker så det blev till att läsa det tryckta alstret. Det är 3 böcker som egentligen är 10 böcker. Jag gjorde valet att läsa 1 av de 3 böckerna i taget, för att vila skallen från det oerhörda tempot som sköljer över en, när man ger sig i kast med historien om polisen John Wagner och psykologen Kim Cordell. Grundstoryn är att John letar efter sin försvunna fru och son. Men när vi kommer in i böckerna är det sa... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna