Döden i December. Sparven, Experimentet, Jakten, Bortbytingen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Döden i December (del 3)
Antal sidor
620
Utgivningsdatum
2024-01-30
Förlag
Word Audio Publishing
SAB
Hc.01
ISBN
9789180008518

Döden i December. Sparven, Experimentet, Jakten, Bortbytingen

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2024-01-30
179
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Skitstormen rasar vidare i den gudsförgätna staden December för att snart ersättas av en kvävande dimma av skam. En brutal våldtäktsman härjar och lämnar polisen handfallen. Efter en lång tids sökande och trots en del fatala misstag av John, börjar trådarna knytas ihop. Sakta klarnar bilden över vem Döden i December egentligen är.

Välkommen till December, staden som få lämnar levande men där mysteriet närmar sig sin lösning. Den här sprängfyllda boken levererar del 7-10 i Döden i December, Caroline och Leffe Grimwalkers succéserie som hållit ljudboksvärlden i ett järngrepp och parkerat sig på topplistorna. I Sparven, Experimentet, Jakten och Bortbytingen dras det omaka paret John Wagner, ärrad och cynisk supersnut, och Kim Cardell, stadens okonventionella psykolog, mot ondskans kärna och är själva på väg att stryka med på kuppen. Och någonstans där ute finns Johns försvunna familj, kanske närmare än han kunnat ana.

Caroline och Leffe Grimwalker är ett av Sveriges mest framgångsrika författarpar inom spänningsgenren. Med sitt rasande tempo i både handling och skrivande, samt en stor portion humor, har de funnit en begeistrad storpublik och hängivna fans.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Döden i December. Sparven, Experimentet, Jakten, Bortbytingen
  2. +
  3. Döden i December. Bergatrollet, Rivalen, Giftet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Döden i December. Bergatrollet, Rivalen, Giftet av Caroline Grimwalker, Leffe Grimwalker (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna