Brottarbröder : En fight för livet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (184.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jimmy Lidberg, Martin Lidberg
Utgivningsdatum
2020-10-26
Förlag
Mondial
ISBN
9789180020268
Brottarbröder : En fight för livet (ljudbok)

Brottarbröder : En fight för livet Ljudbok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-10-26

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Historien om Martin och Jimmy Lidberg skulle kunna vara en framgångssaga om hur två bröder från Farsta kom att bli bäst i världen. Men den viktigaste berättelsen är en annan -- och den handlar om att besegra sin egen historia.

Brödernas pappa är en legend inom spelkretsar i Stockholm. Han är charmig och karismatisk, en omtyckt man full av äventyr och upptåg. Men för de som står honom nära kretsar livet kring ett skenande spelmissbruk, enorma skulder, ständiga lögner och dödshot från kriminella. Och mitt i allt står en mamma som försöker hålla ihop en familj.

Brottarbröder är en hårdkokt och gripande uppväxtskildring om broderskap, kamp och hur ens inre driv kan ta en till oanade höjder -- eller rakt ut över stupet.

*

Martin och Jimmy Lidberg hör båda till Sveriges absolut bästa brottare genom tiderna, med OS-, VM- och EM-medaljer på meritlistan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Brottarbröder : En fight för livet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gripande och ärlig
  -, 15 mars 2021

  Det känns nästan som att allt som står i boken skulle vara fiktion men det är deras verklighet. Hur dom kanaliserar allt jobbigt i en sport och ger sporten dera allt. Så himla bra och ärlig. Två riktiga fighters i världsklass! Vilka bedrifter och väldigt välskriven bok. Vad mycket man kan bära på utan att det syns och vilken frihet idrott kan vara.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Kombinationsträning med Martin Lidberg

  Martin Lidberg, Johnny Nilsson

  Martin Lidberg och idrottsforskaren Johnny Nilsson ger här en guidning i kombinationsträningens spännande och omväxlande värld. Alla som vill få en bättre basfysik och helhetsfysik har nytta av den här boken. Motionärer, idrottsaktiva på olika niv...

 • Träna med medicinboll

  Martin Lidberg, Johnny Nilsson

  Medicinbollträning har varit en populär träningsform i snart ett sekel. Ett av de viktigaste kännetecken är att träningen är funktionell, det vill säga att den involverar både balans och koordination i själva styrketräningen. Att träna med medicin...