De ofelbara : historien om tre decennier som förändrade Sverige (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-03-18
Förlag
Mondial
Medarbetare
Lindström, Conny (form)
Dimensioner
235 x 160 x 33 mm
Vikt
585 g
SAB
O
ISBN
9789180020541

De ofelbara : historien om tre decennier som förändrade Sverige

(8 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-03-18
239
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
HUR BLEV LANDET LAGOM EXTREMT?

I en skildring av tre dramatiska decennier visar Carl Hamilton hur det nya Sverige blir till. De politiska makthavarna ställer ut fantastiska löften: en skola i världsklass, en högteknologisk blågul försvarsmakt som ska användas över hela jorden, Europas första mångkulturella nation och en pandemibekämpning där fler smittade räknas som en framgång. Allt slutar i kaos. Ingen ställs till svars.

De ofelbara är oumbärlig svensk samtidshistoria för den som vill förstå landet vi lever i, och ställer den mest brännande politiska frågan: hur styrs egentligen Sverige?

*

Carl Hamilton är författare och ekonom. Han grundade utbildningen i affärsetik vid Handelshögskolan i Stockholm. De ofelbara är hans nionde bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. De ofelbara : historien om tre decennier som förändrade Sverige
 2. +
 3. Draken : när Kinas pengar och spioner kom till Sverige

De som köpt den här boken har ofta också köpt Draken : när Kinas pengar och spioner kom till ... av Tobias Andersson Åkerblom (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av De ofelbara : historien om tre decennier som förändrade Sverige. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Två tummar upp
  Homer, 28 april 2023

  Landet styrs av en ofelbar elit, eller? De senaste decennierna har varit en märklig tid i vårt land. Hamilton belyser förtjänstfullt en del glömda aspekter och hörn, haha. Rekommenderas!

 2. Bra om invandringen
  Lars-Eric Bränfeldt, 12 april 2022

  Jsg är kluven inför boken "De ofelbara" av Carl Hamilton". Ett avsnitt är bra, om invandring, resten känns aningen krystat.
  Han försöker få in allt i en mall där det handlar om konsensus och extremism som gör att Sverige hämnar i fel i stora samhällsprojekt, trots lovvärda ambitioner.
  Han går igenom fem fall, kronförsvaret 1992 när Sverige tvingades höja räntan till 500%, skolan, försvaret, invandringen och coronapandemin.
  I fyra fall hänger han ut enskilda personer som h... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Carl Hamilton