Vin från A till Ö (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
250
Utgivningsdatum
2021-08-20
Förlag
Mondial
Dimensioner
248 x 188 x 30 mm
Vikt
1044 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789180020602
Vin från A till Ö (kartonnage)

Vin från A till Ö

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2021-08-20
89 219
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Du kanske känner precis som jag gjorde i början: Hur gör man? Det kan kännas stort och svårt men jag är levande bevis på att ett vinintresse inte behöver följas av en flerårig utbildning i nyanser och jäsningsprocesser. Vad som hälls ner i mitt vinglas är en av de roligaste sakerna att ta reda på och när du väl utrönat lite vad det är du tycker om så kommer bollen vara i rullning och då går den inte att stoppa.

Måste det vara så svårt att bli den som kan något om vin? Hur lär man sig bemästra konsten att beställa på restaurang? Och vilken roll spelar egentligen glaset du dricker ur?

Vin från A till Ö är en vinresa utan pekpinnar, en guide för dig som vill få ditt vinintresse att växa eller väckas, där det enda som spelar roll är vad du gillar, inte hur mycket du kan.

*

Frida Lund är en av Sveriges främsta mat- och vinprofiler och influencer. Hon driver kontot @_fridaund (tidigare @godagrejer) och Facebookgruppen Vinhaggorna. Hon är också programledare för VIN-TV.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vin från A till Ö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så fin bok för nybörjare
    Alexandra P, 16 november 2021

    Rekommenderar verkligen denna bok, antingen som present till den nyfikna vinälskaren, eller till sig själv! Jag har länge varit intresserad av att lära mig mer om vin, men inte vetat var jag ska börja. Den här boken blev därför en perfekt start!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Frida Lund