Bortom ordning : 12 nya livsregler (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-03-02
Förlag
Mondial
Översättare
Öyvind Vågen
ISBN
9789180020671
Bortom ordning : 12 nya livsregler (e-bok)

Bortom ordning : 12 nya livsregler E-bok

(2 röster)
E-bok,  Svenska, 2021-03-02

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I 12 livsregler inspirerade psykologiprofessorn Jordan B. Peterson miljontals människor världen över att skapa ordning i en kaotisk tillvaro. I denna djärva uppföljare levererar Peterson tolv nya oumbärliga regler för att nå ännu längre, bortom ordningen.

I en tid där människan försöker kontrollera varje aspekt av livet - från sociala strukturer till vårt emotionella liv - höjer Peterson ett varningens finger. Istället lär han oss att lita på vår instinkt för att finna mening i tillvaron, även, och kanske i synnerhet, när vi känner oss som mest maktlösa.

Medan en tillvaro i kaos kan skapa osäkerhet och ångest kan överdriven ordning driva oss till undergivenhet. Bortom ordning är ett stridsrop för att skapa balans mellan dessa två storheter - ordning och kaos - och guidar oss längs den tunna linje som skiljer dem åt.

"Jordan B. Peterson talar om de attityder som hjälper oss att hitta den rätta vägen. Det är inte en politiskt korrekt eller allmänt vedertagen väg, men den är högst konkret och samtidigt upphöjd: Det finns en mening med det liv du lever." - WALL STREET JOURNAL

"Den mest inflytelserika intellektuella tänkaren i västvärlden just nu." - NEW YORK TIMES
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jordan B Peterson