Champagne Magnum Opus : Deluxeutgåva (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-11-15
Förlag
Mondial
Medarbetare
Studios, Frankenstein (form) / Allan, Pål (foto) / Skogkvist, Fredrik (foto)
Dimensioner
385 x 290 x 50 mm
Vikt
3743 g
SAB
Q
ISBN
9789180020947
Champagne Magnum Opus : Deluxeutgåva (inbunden)

Champagne Magnum Opus : Deluxeutgåva

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-11-15
1459
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Champagne Magnum Opus : Deluxeutgåva Kan levereras innan julafton
DELUXEUTGÅVA: Richard Juhlins livsverk Champagne Magnum Opus i storformat! Boken är tryckt i ett exklusivt grönt kartonnage och placerad i förgylld bokkassett!

»Jag har älskat champagne så länge jag kan minnas. Champagne kan vara så gott att fiender sluter fred med varandra. Champagne kan få klockor att stanna och champagne kan få livströtta uppgivna individer att kvittra om livets storhet. Den perfekta champagnen är bubblande lycka i ett glas.«

Richard Juhlin är den främste champagneexperten genom tiderna. Han har under drygt fyra decennier gått igenom alla kvarvarande och viktiga champagner i samma anda som Carl von Linné gjorde med växtriket för mer än tvåhundrafemtio år sedan. Resultatet är hans Magnum Opus, en bok som kartlägger över 13 000 olika champagner och berättar allt du behöver veta om drycken.

Boken är formgiven av Frankenstein Studio, med bilder tagna av Pål Allan och Fredrik Skogkvist, samt unika illustrationer av Jayde Cardinalli. I den finns också tio exklusiva recept av Tommy Myllymäki. Boken är tryckt i Italien, är nästan fyra decimeter hög, tre decimeter bred och väger över tre kilo. Finns bara i denna begränsade upplaga.
Med boken får du även ett års medlemskap i Champagne Club by Richard Juhlin, där du hittar hans fullständiga recensioner av alla de 13 000 champagner han druckit genom åren.

*

Denna bok utkommer också i en enklare, standardutgåva.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Champagne Magnum Opus : Deluxeutgåva
 2. +
 3. Champagne Magnum Opus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Champagne Magnum Opus av Richard Juhlin (kartonnage).

Köp båda 2 för 1978 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Champagne Magnum Opus : Deluxeutgåva. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Allt och lite till!
  AC, 5 januari 2022

  Fint packeterad bok i kartonnage. Välfylld med fakta om Champagne på ett trevligt och enkelt sätt. Jag uppskattar bedömningen av de 13.000 champagnerna mest och bockar av de jag själv testat i anslutning till poängangivelsen. Supernöjd. Fungerar både som uppslagsbok och coffee table bok. Perfekt gåva!

 2. Underbar!
  Boktagen (Malmö), 3 januari 2022

  Vacker och så fylld av kunskap - underbar! En bok som pryder sin plats.
  Dags att investera i fler goda champagneupplevelser!

 3. Opus
  Michael, 13 december 2021

  En fantastisk stor bok i ett fint kartonnage fylld av allt från fakta fina bilder och inspirerande läsning...son skulle få vem som helst att bli nyfiken på denna bubblande dryck

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Richard Juhlin

Bokvideo