Läk dig själv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-09-15
Förlag
Mondial
Översättare
Erik Nisser
Medarbetare
Schiring, Gustav (form)
Dimensioner
220 x 150 x 30 mm
Vikt
515 g
SAB
Dokb
ISBN
9789180020954
Läk dig själv (inbunden)

Läk dig själv

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-09-15
249
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
BÄSTSÄLJAREN HOW TO DO THE WORK ÄNTLIGEN PÅ SVENSKA - En revolutionerande metod för läkande som utgår från din inre kraft.

Som klinisk psykolog kände sig Nicole LePera frustrerad över den traditionella psykoterapins begränsningar. Hon ville göra mer för sina patienter, och för sig själv, och utformade en holistisk filosofi för psykisk, fysisk och andlig hälsa som utrustar människor med de verktyg som behövs för att läka på egen hand.

Läk dig själv är en oumbärlig guide för dig som vill skapa ett mer autentiskt och glädjefyllt liv. Genom att luta sig mot forskning inom många vetenskapliga fält hjälper LePera oss att förstå hur psykologiska trauman, ofta från vår barndom, påverkar inte bara våra psyken utan hela kroppen.

LePera erbjuder stöd och verktyg som gör det möjligt att bryta destruktiva beteenden och återta kontrollen över våra liv. Läk dig själv är en hyllning till den inre kraften vi alla bär - och kommer att förändra vårt sätt att närma oss psykisk hälsa och egenvård.

*

Nicole LePera är verksam inom holistisk psykologi, och utbildad vid Cornell University. Med utgångspunkt i sitt instagramkonto, @the.holistic.psychologist, har LePera spridit sin filosofi till miljoner människor världen över.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Läk dig själv
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Läk dig själv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Främst för trauma kopplade till föräldrarelationen
    Karin, 19 mars 2023

    Jag har hört gott om denna och blev väldigt besviken. Större delen av boken fokuserar på att komma genom trauma kopplade till föräldrarelationen. Har du trauma och/eller mentala sår som inte är kopplade till dina vårdnadshavare är det lite av boken som känns rätt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nicole Lepera