Champagne Magnum Opus (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-11-15
Förlag
Mondial
Dimensioner
250 x 190 x 35 mm
Vikt
1249 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789180021029
Champagne Magnum Opus (kartonnage)

Champagne Magnum Opus

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2021-11-15
289 509 Du sparar 220 kr!
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
»Jag har älskat champagne så länge jag kan minnas. Champagne kan vara så gott att fiender sluter fred med varandra. Champagne kan få klockor att stanna och champagne kan få livströtta uppgivna individer att kvittra om livets storhet. Den perfekta champagnen är bubblande lycka i ett glas.«

Richard Juhlin är den främste champagneexperten genom tiderna. Han har under drygt fyra decennier gått igenom alla kvarvarande och viktiga champagner i samma anda som Carl von Linné gjorde med växtriket för mer än tvåhundrafemtio år sedan. Resultatet är hans Magnum Opus, en bok som kartlägger över 13 000 olika champagner och berättar allt du behöver veta om drycken.

Boken är formgiven av Frankenstein Studio, med bilder tagna av Pål Allan och Fredrik Skogkvist, samt unika illustrationer av Jayde Cardinalli. I den finns också tio exklusiva recept av Tommy Myllymäki.

Mått: 185*245 mm.

*

Denna bok utkommer också i en begränsad deluxeutgåva. Den är nästan dubbelt så stor, tryckt i ett exklusivt grönt kartonnage och placerad i en gyllene bokkassett.

*

Guldägget för bästa förpackningsdesign 2022

Best French Wine Book i Gourmand Awards 2022

Wine Author of the Year i Gourmand Awards 2022

Bästa vinbok i Årets Svenska Måltidslitteratur 2022
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Champagne Magnum Opus
 2. +
 3. Kocken & jägaren : så jagar och lagar du älg, vildsvin, rådjur, dovhjort, hare och fågel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kocken & jägaren : så jagar och lagar du älg, v... av Mikael Einarsson, Hubbe Lemon (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Champagne Magnum Opus. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk!
  Sara , 1 februari 2022

  Vilken bok! En liten karamell, såväl till utseende som innehåll. Livet är verkligen för kort för prosecco, och man blir inte lite sugen på champagne efter att ha läst Juhlins magnus opus.

 2. Nästan oläslig utan förstoringsglas
  Erik von G (Stockholm), 22 december 2021

  Först som sist: jag har en stor beundran för Richard Juhlins encyklopediska kunnande om champagner. Men... när det gäller kartonnageupplagan har förlaget Mondialt satsat på "billigt". Typsnittet är rakt igenom boken påtagligt litet. I inledningen är det dock läsbart. Men i den viktiga recensionsdelen - kanske viktigast för en köpare/samlare - blir typsnittet ännu mindre. "Betygen" är tryckta i ljust rött mot en ganska mörk gul botten vilken sannerligen inte förbättrar läsbarheten. Jag förstår... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Richard Juhlin