Samlarutgåva: Champagne Magnum Opus - SIGNERAD AV RICHARD JUHLIN (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
445
Utgivningsdatum
2021-11-15
Förlag
Mondial
SAB
Qcaf
ISBN
9789180021258
Samlarutgåva: Champagne Magnum Opus - SIGNERAD AV RICHARD JUHLIN (inbunden)

Samlarutgåva: Champagne Magnum Opus - SIGNERAD AV RICHARD JUHLIN

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2021-11-15

Slutsåld

UNIKT TILLFÄLLE! MYCKET BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV RICHARD JUHLIN

SAMLARUTGÅVA: Richard Juhlins livsverk Champagne Magnum Opus

»Jag har älskat champagne så länge jag kan minnas och min resa i champagnevärlden har framför allt präglats av denna omåttliga passion till drycken. Ju mer jag lär mig desto mer magi finner jag i denna sensuella dryck. Champagne kan vara så gott att fiender sluter fred med varandra. Champagne kan få klockor att stanna och champagne kan få livströtta uppgivna individer att kvittra om livets storhet. Den perfekta champagnen är bubblande lycka i ett glas.«

Richard Juhlin är den främste champagneexperten genom tiderna. Han har under drygt fyra decennier gått igenom alla kvarvarande och viktiga champagner i samma anda som Carl von Linné gjorde med växtriket för mer än tvåhundrafemtio år sedan. Resultatet är hans Magnum Opus, en bok som kartlägger över 13 000 olika champagner och berättar allt du behöver veta om drycken.

Detta Richard Juhlins storverk är designat av Frankenstein Studio, med unika bilder tagna av Pål Allan och Fredrik Skogkvist, samt nyskapade illustrationer av Jayde Cardinalli. I den finns också tio exklusiva recept av Tommy Myllymäki.

Boken är tryckt i Italien och är nästan fyra decimeter hög, tre decimeter bred. Denna bibliofilutgåva om endast 500 exemplar är inbyggd i ett handgjort korkhölje och levereras med ett personligt brev från Richard, medlemskap i Champagne Club och ett unikt anteckningsblock för egna provningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Richard Juhlin

Bokvideo