Sanningsbärarna (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (268.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Philomène Grandin
Utgivningsdatum
2022-05-05
Förlag
Mondial
ISBN
9789180021913
Sanningsbärarna (ljudbok)

Sanningsbärarna Ljudbok

(20 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-05-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Jag har alltid, så länge jag kan minnas, velat dö för att sedan återuppstå i paradiset. Som ett vittne var detta en helt naturlig längtan. Meningen med livet i denna onda värld var att se livet som en parentes. Inget var på riktigt."

Efter att som tonåring ha lämnat Jehovas vittnen gör Jenny Küttim karriär som grävande journalist, men lovar att aldrig granska den sekt hon vuxit upp i. Löftet är enkelt att hålla, tills en dag när en låda med brev dimper ner på hallmattan. Breven tvingar Jenny att börja gå bakåt, och låta sin egen historia krocka mot den rörelse som fortfarande skriver sina egna sanningar för att kontrollera sina följare.

Sanningsbärarna är en uppväxtskildring som inte liknar någon annan, och samtidigt en närgången granskning av de slutna miljöernas mekanismer.

*

Jenny Küttim är grävande journalist. Hon har tidigare mottagit ett flertal priser för sitt arbete med fallet Thomas Quick, bland annat Stora Journalistpriset och tv-priset Kristallen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sanningsbärarna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Ögonöppnare
    -, 20 maj 2022

    Fantastiskt intressant och viktig bok. Helt ofattbar och ny information för oss som vuxit upp i det vanliga sekulariserade samhället.

Visa alla 1 recensioner