Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-01-20
Förlag
Mondial
Dimensioner
228 x 175 x 20 mm
Vikt
544 g
SAB
Vgaba
ISBN
9789180022743
I väntan på dig : graviddagbok (kartonnage)

I väntan på dig : graviddagbok

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2023-01-20
249
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Väntar du barn? Grattis! Du står nu inför en av ditt livs mest betydelsefulla perioder, så se till att den blir ett minne för livet.

I väntan på dig är en graviddagbok där du kan samla och spara allt som händer under din graviditet. Här kan du skriva ner dina känslor inför det som ska komma, spara dina ultraljudsbilder och beskriva hur du och din kropp förändras från vecka till vecka. En fylla i-bok som du sedan kan ge ditt barn när hen är tillräckligt gammal för att läsa och bläddra.

Boken är skapad av Nicole Falciani och innehåller allt du behöver för att minnas de viktigaste höjdpunkterna i din graviditet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. I väntan på dig : graviddagbok
 2. +
 3. Föda utan rädsla

De som köpt den här boken har ofta också köpt Föda utan rädsla av Susanna Heli (kartonnage).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av I väntan på dig : graviddagbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jättefin
  Josefine , 13 februari 2023

  Superfin bok, mysig att fylla i och kul minne för barnet längre fram. Min partner tycker också om boken och han har fyllt i vissa delar.

 2. Fantastisk
  Olivia Linder, 3 februari 2023

  Har alltid velat ha en gravdiddagbok, då man lätt glömmer av den korta tid man faktiskt är gravid. Blir en fin bok att gå igenom i framtiden tillsammans med barnet.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Nicole Falciani

 • Du ser ju inte sjuk ut : en bok om att leva med reumatism

  Nicole Falciani

  När influencern Nicole Falciani var sex år gammal märkte hon och hennes föräldrar att något inte var som det skulle - men det skulle ta ytterligare sex år innan hon fick diagnosen reumatism, en kronisk sjukdom hon delar med över en miljon svenskar...

 • Du ser ju inte sjuk ut

  Nicole Falciani

  "Jag har varit sövd över 50 gånger, fått över 200 kortisoninjektioner, testat mer än 10 olika mediciner och genomgått 3 operationer. Jag skriver den här boken av flera olika anledningar, men främst för att jag inte är ensam. Trots att vi som har d...