Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
198
Utgivningsdatum
2023-10-16
Förlag
Mondial
Medarbetare
Kölqvist, Maja (form) / von Arbin, Carl (form) / Persson, Roland (foto)
Dimensioner
258 x 210 x 25 mm
Vikt
917 g
SAB
Qcae
ISBN
9789180023283
Mjöl (kartonnage)

Mjöl

(5 röster)
Kartonnage,  Svenska, 2023-10-16
269
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I MJÖL får du ta del av mästerbagaren Sébastien Boudets samlade kunskap och bästa brödrecept. Han lär dig både surdeg och att baka bröd med olika typer av mjöl och korn, men också en hel del annat som du kan göra med spannmål, till exempel pannkakor, brioche och pastadeg. I boken bjuds också på mycket kunskap om råvaror, spannmål och kulturspannmål, porträtt av bönder som går i bräschen och ett och annat brödmanifest.

Under hela sin karriär har Sébastien sagt samma sak: maten vi stoppar i oss är viktig. Det vi väljer att köpa och äta, de producenter vi väljer att stötta, påverkar mer än bara oss själva. Det påverkar naturen och miljön, det påverkar samhället och vi påverkar varandra. Genom att informera om verkligheten kring matindustrin och presentera alternativ som både är goda och hållbara vill Sébastien hjälpa fler att vara en del av matrevolutionen.

*

Fransmannen Sébastien Boudet är en av Sveriges mest kända bagare och matprofiler. Bosatt i Sverige sedan snart tjugofem år har han hunnit driva två bagerier, skriva fyra böcker och leda många kurser om bröd och hållbar bakning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mjöl
 2. +
 3. Kål hela året

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kål hela året av Siri Barje (kartonnage).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sébastien Boudet

 • Sébastiens vinter : fransmansfasoner och nya traditioner

  Sébastien Boudet

  Sébastiens vinter är den enda bok du behöver för att njuta fullt ut av vinterns unika smaker. På ett sprudlande lustfyllt sätt inspirerar Sébastien till att tänka om kring vinterns högtider. Med såväl matiga recept som söta bakverk guidar han dig ...

 • Sébastiens franska kokbok

  Sébastien Boudet

  I Sébastiens franska kokbok återvänder Sébastien Boudet till hemlandet Frankrike för att ta med dig på en kulinarisk resa. Där, i föräldrarnas kök strax utanför hamnstaden La Rochelle i sydvästra Frankrike, väcker han barndomens smaker till liv. C...