Från terrorns frontlinjer (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-09-14
Förlag
Mondial
ISBN
9789180024105

Från terrorns frontlinjer E-bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-09-14

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I många skeenden som påverkat säkerhetsläget i världen de senaste 30 åren har Magnus Ranstorp haft ett finger med i spelet. Från hemliga uppdrag som medlare i Mellanöstern, ledande internationella forskaruppdrag, expert vid 11-septemberkommissionen till att stå öga mot öga med världens mest eftersökta terrorister.

Det offentliga intresset för terrorism följer i spåren av de fruktansvärda dåden, men Magnus Ranstorp har istället konsekvent försökt att se runt nästa hörn där ett hot kan ta form. Nu berättar han sin egen historia om uppdragen bakom terrorns frontlinje.

»Otroligt lärorikt och spännande om man vill lära sig om terrorism av någon som vigt sitt liv åt att studera terrororganisationer. Läste ut den på två dagar.«
Pascal Engman

*

Magnus Ranstorp (f. 1965) är docent i statsvetenskap och terrorforskare vid Försvarshögskolan, samt särskild rådgivare vid EU:s Radicalisation Awareness Network. Han är även ledamot i Kungliga Krigsvetenskapsakademin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Från terrorns frontlinjer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Myckee intressant
    -, 22 november 2023

    En bra och mycket intressant genomgång av terrorismens moderna historia och kampen för att få samhället att förstå allvaret.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Magnus Ranstorp