Allt det vackra (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2023-11-01
Förlag
Mondial
SAB
Ijz Ingrosso, Benjamin
ISBN
9789180024235
Allt det vackra (kartonnage)

Allt det vackra

(2 röster)
Kartonnage,  Svenska, 2023-11-01
279
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
»Jag är en entertainer. En entertainer med självtvivel. I många år hade jag tvekat inför att ge mig ut på vägarna. Att åka på sommarturné kändes för stort, för läskigt. Jag vågade inte ta nästa steg. Tills jag hittade tillbaka till lilla Benjamin, han som växte upp på scenen, som en dag skulle ta över världen oavsett vad omgivningen tyckte om honom.

Så sommaren 2023 tog jag med mig honom ut på turné. Jag satte honom i en buss med bara en toalett, tillsammans med Sveriges bästa band och crew. Vi hade fruktstunder och åt mängder av kanelbullar. Och vi kanske inte tog över världen, men tillsammans med publiken skapade vi allt det vackra som jag tidigare knappt vågat drömma om. Både på och utanför scenen.«

Allt det vackra är Benjamin Ingrossos egen dagbok från en förtrollad sommar. Det är en kärlekshyllning till musiken, publiken och den svenska sommaren -- och innehåller mängder av unika bilder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Allt det vackra
  2. +
  3. Paul McCartney: Texterna. Ett självporträtt : Mitt liv i 154 sånger

De som köpt den här boken har ofta också köpt Paul McCartney: Texterna. Ett självporträtt : M... av Paul McCartney (inbunden).

Köp båda 2 för 628 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »