Föda : en handbok i mentala och fysiska förberedelser (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
238
Utgivningsdatum
2024-03-13
Förlag
Mondial
Medarbetare
Nycander, Olga (form) / Barkenbom, Ebba (foto) / Bergmark Jiménez, Emilia (foto) / Jonasen, Caroline (foto) / Olsson, Lanna (foto) / Rodriguez, Melanie (foto)
Dimensioner
240 x 165 x 20 mm
Vikt
575 g
SAB
Vgab
ISBN
9789180024839

Föda : en handbok i mentala och fysiska förberedelser

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2024-03-13
177
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att föda barn är det mest naturliga och samtidigt det mest extraordinära som finns. Människor gör det varje dag, över hela världen, men för individen kan det bli en unik, existentiell upplevelse. Det blottar dig, det kan förändra och prägla dig.

Föda ger dig viktig kunskap tillsammans med handfasta tips och tankeövningar för att både du som födande och dina stödpersoner ska vara väl förberedda inför, under och efter födseln. Från hypnobirthing och mental förberedelse till vattenfödslar och amning. Genom att lyfta både det stora och det lilla i barnafödandet läggs grunden för att din födsel ska bli en så positiv erfarenhet som möjligt att bära med dig in i ditt föräldraskap.

*

Systrarna Asabea & Opokua Britton driver tillsammans en podd om graviditet och en kurs om hypnobirthing. Asabea är barnmorska, influencer och mamma. Opokua är forskningssköterska, doula och mamma.

*

»Boken är coachande, stöttande och peppande. Detta är en intressant, innehållsrik, inspirerande, inkluderande och mycket läsvärd bok för blivande föräldrar. Den är välskriven, välarbetad och trovärdig samtidigt som den är skriven med ett personligt tilltal. Ett plus för den genomtänkta, snygga formgivningen och de vackra fotona som bidrar till bokens helhetsupplevelse. Betyg 5 av 5.«
BTJ, Carola Forslund
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Föda : en handbok i mentala och fysiska förberedelser
  2. +
  3. Det nya livet : en hyllning till dig som fött - traditioner, omsorg och gemenskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det nya livet : en hyllning till dig som fött -... av Maria Borda, Opokua Britton Cavaco (kartonnage).

Köp båda 2 för 456 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna