Kärleksbrevet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
568
Utgivningsdatum
2022-03-16
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Anna Thuresson
Originaltitel
The Love Letter
Medarbetare
Mellgren, Lotta (form)
Dimensioner
225 x 145 x 42 mm
Vikt
629 g
SAB
Hce
ISBN
9789180060554
Kärleksbrevet (inbunden)

Kärleksbrevet

(61 röster)  |  Läs 9 recensioner
Inbunden Svenska, 2022-03-16
219
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Kärleksbrevet är en spännande roman om en kunglig skandal och oförlåtliga svek av författaren till serien om de sju systrarna.

När sir James, en av sin generations främsta skådespelare, avlider 95 år gammal, efterlämnar han inte bara en förtvivlad familj utan också en hemlighet som är så chockerande att den skulle kunna skaka det brittiska etablissemanget i grunden.

Joanna Haslam, en ambitiös ung journalist, får i uppdrag att bevaka skådespelarens begravning. Joanna hamnar bredvid en gammal kvinna, som senare skickar henne ett hemligt brev.

Joanna börjar skala av lagren av lögner som omslutit hemligheten i över sjuttio år, och inser snart att det finns starka krafter som kommer att göra allt för att hindra henne från att avslöja sanningen.

"Res tillbaka till 1990-talets London i denna skildring av mörka hemligheter bland Englands grädda. Perfekt sommareskapism med fantastiska vändningar."

Best Magazine
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kärleksbrevet
 2. +
 3. Morden i Fleat House

De som köpt den här boken har ofta också köpt Morden i Fleat House av Lucinda Riley (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Kärleksbrevet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Min favoritförfattare!
  Anita Isehag, 30 september 2022

  Den här boken är lite annorlunda mot tidigare böcker. Den har deckarstil! För min del har den här boken allt som en bok ska ha; spänning, romantik, svek, spioneri m.m. Lite seg i början ha bara tålamod, sen sätter den fart och det blir otroligt spännande. Jag vill ha mera mera av boken. Jag kunde knappt släppa ifrån mig boken en sekund, tid och rum försvann totalt. Hon skriver så otroligt bra, så när jag läser hennes böcker ser jag det som en film.
  Jag hoppas att det kanske finns flera bö... Läs hela recensionen

 2. Lucinda Riely
  Ingbritt Nyren, 2 juli 2022

  Jag har läst samtliga av hennes översatta romaner. Gillar verkligen och saknar henne. Kärleksbrevet är ett tidigt verk alldeles i början av LR skrivande, den är bra men vad hon utvecklade sin konst med tiden.

 3. Fängslande

  Joanna är en ambitiös journalist. Hon får i uppdrag att bevaka en skådespelares begravning, hela Englands grädda är där för att ta farväl. Joanna hamnar bredvid en gammal kvinna, denna kvinna skickar sedan ett hemligt brev till Joanna, ett kärleksbrev utan avsändare och med ett innehåll som har hållits hemligt i över sjuttio år. Joanna kan inte låta bli att gräva efter sanningen och snart möter hon krafter som gör allt för att hindra henne från att avslöja sanningen.

  Jag har faktisk... Läs hela recensionen

 4. Inte så imponerad
  Rosie , 19 april 2022

  Har läst alla hennes tidigare böcker som jag verkligen tyckte om. Den här tar ett tag innan den fastnar men det tar sig på slutet dock läsvärd.

 5. Fängslade

  Har man börjat läsa så är den svår att lägga ifrån sig vill bara komma till slutet för att få veta vad som hänt i början på 1900, vad brevet innehöll.

 6. Trollbunden
  -, 1 april 2022

  Denna bok har man svårt att lägga ifrån sig. Vill bara fortsätta läsa. Har både spänning och kärlek. Överraskande slut.

 7. Lucinda Riley
  Gaby (Uppsala), 1 april 2022

  En fantastisk läsupplevelse, välskriven och spännande. Jag har läst ett antal av Lucinda Rileys böcker.
  I min smak har jag svårt att hitta en bok som är mer läsvärd än någon av Lucinda Rileys böcker. Jag hoppas det kommer fler översättning av hennes böcker.

 8. Bra böcker
  Eva Faust, 29 mars 2022

  Tycker om författaren, läst många av hennes böcker. Hoppas det kommer fler som översätts till svenska eftersom hon inte finns mer. Boken är spännande och mycket bra skriven.

 9. Lucinda Riley att lita på!
  Bettan S, 29 mars 2022

  Spänning och romantik i en härlig blandning! Lite svår att komma in i, men sen kan man inte sluta läsa.

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av Lucinda Riley