Kärleksbrevet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
568
Utgivningsdatum
2022-03-16
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Anna Thuresson
Originaltitel
The Love Letter
Medarbetare
Mellgren, Lotta (form)
Dimensioner
40 x 211 x 134 mm
Vikt
640 g
SAB
Hce
ISBN
9789180060554

Kärleksbrevet

(85 röster)  |  Läs 11 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-03-16
249
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Kärleksbrevet är en spännande roman om en kunglig skandal och oförlåtliga svek av författaren till serien om de sju systrarna.

När sir James, en av sin generations främsta skådespelare, avlider 95 år gammal, efterlämnar han inte bara en förtvivlad familj utan också en hemlighet som är så chockerande att den skulle kunna skaka det brittiska etablissemanget i grunden.

Joanna Haslam, en ambitiös ung journalist, får i uppdrag att bevaka skådespelarens begravning. Joanna hamnar bredvid en gammal kvinna, som senare skickar henne ett hemligt brev.

Joanna börjar skala av lagren av lögner som omslutit hemligheten i över sjuttio år, och inser snart att det finns starka krafter som kommer att göra allt för att hindra henne från att avslöja sanningen.

"Res tillbaka till 1990-talets London i denna skildring av mörka hemligheter bland Englands grädda. Perfekt sommareskapism med fantastiska vändningar."

Best Magazine
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Kärleksbrevet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jättebra
  Birgitta Jönsson, 20 november 2023

  Bra och spännande, precis som allt Lucinda skriver. Letar efter fler böcker som hon skrivit Har nog läst allt som är översatt. Tyvärr, det blir så tomt när man läst ut böckerna.

 2. Spännande och underhållande
  Marias bokhylla, 18 april 2023

  Joanna Haslam är en ambitiös journalist som får i uppdrag att bevaka begravningen till 95-åriga James Harrison, en av sin generations främsta skådespelare. Hon kan inte ana vilket mysterium hon kommer att ramla över när hon hjälper sin bänkgranne hem efter att den gamla damen verkar ha fått en sjukdomsattack. Istället får hon veta att det finns ett brev, ett brev som kommer att ställa till mycket oreda om det hamnar i fel händer. Samtidigt lär sig Joanna att allt inte alltid är vad det verkar... Läs hela recensionen

 3. Min favoritförfattare!
  Anita Isehag, 30 september 2022

  Den här boken är lite annorlunda mot tidigare böcker. Den har deckarstil! För min del har den här boken allt som en bok ska ha; spänning, romantik, svek, spioneri m.m. Lite seg i början ha bara tålamod, sen sätter den fart och det blir otroligt spännande. Jag vill ha mera mera av boken. Jag kunde knappt släppa ifrån mig boken en sekund, tid och rum försvann totalt. Hon skriver så otroligt bra, så när jag läser hennes böcker ser jag det som en film.
  Jag hoppas att det kanske finns flera bö... Läs hela recensionen

 4. Lucinda Riely
  Ingbritt Nyren, 2 juli 2022

  Jag har läst samtliga av hennes översatta romaner. Gillar verkligen och saknar henne. Kärleksbrevet är ett tidigt verk alldeles i början av LR skrivande, den är bra men vad hon utvecklade sin konst med tiden.

 5. Fängslande

  Joanna är en ambitiös journalist. Hon får i uppdrag att bevaka en skådespelares begravning, hela Englands grädda är där för att ta farväl. Joanna hamnar bredvid en gammal kvinna, denna kvinna skickar sedan ett hemligt brev till Joanna, ett kärleksbrev utan avsändare och med ett innehåll som har hållits hemligt i över sjuttio år. Joanna kan inte låta bli att gräva efter sanningen och snart möter hon krafter som gör allt för att hindra henne från att avslöja sanningen.

  Jag har faktisk... Läs hela recensionen

 6. Inte så imponerad
  Rosie , 19 april 2022

  Har läst alla hennes tidigare böcker som jag verkligen tyckte om. Den här tar ett tag innan den fastnar men det tar sig på slutet dock läsvärd.

 7. Fängslade

  Har man börjat läsa så är den svår att lägga ifrån sig vill bara komma till slutet för att få veta vad som hänt i början på 1900, vad brevet innehöll.

 8. Trollbunden
  -, 1 april 2022

  Denna bok har man svårt att lägga ifrån sig. Vill bara fortsätta läsa. Har både spänning och kärlek. Överraskande slut.

 9. Lucinda Riley
  Gaby (Uppsala), 1 april 2022

  En fantastisk läsupplevelse, välskriven och spännande. Jag har läst ett antal av Lucinda Rileys böcker.
  I min smak har jag svårt att hitta en bok som är mer läsvärd än någon av Lucinda Rileys böcker. Jag hoppas det kommer fler översättning av hennes böcker.

 10. Bra böcker
  Eva Faust, 29 mars 2022

  Tycker om författaren, läst många av hennes böcker. Hoppas det kommer fler som översätts till svenska eftersom hon inte finns mer. Boken är spännande och mycket bra skriven.

 11. Lucinda Riley att lita på!
  Bettan S, 29 mars 2022

  Spänning och romantik i en härlig blandning! Lite svår att komma in i, men sen kan man inte sluta läsa.

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av Lucinda Riley