Sånt är livet : berättelser från akuten (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2023-03-10
Förlag
Bazar Förlag
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
220 x 155 x 20 mm
Vikt
314 g
SAB
Vpj
ISBN
9789180060646
Vanliga sökord
soldoktorn
Sånt är livet : berättelser från akuten (kartonnage)

Sånt är livet : berättelser från akuten

(19 röster)  |  Läs 7 recensioner
Kartonnage, Svenska, 2023-03-10
229
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Mikael Sandström blev läkare för att jobba med livet. Men det blev också att jobba nära döden. Självklart går dessa storheter hand i hand. Läkaryrket är omväxlande och samtidigt oerhört givande. Känslan av att göra skillnad, att känna sig behövd och att ha kraften och möjligheten att få hjälpa människor när livet inte riktigt blev som man hade tänkt sig.

Efter alla år som expert i TV4 Nyhetsmorgon berättar nu Mikael om livet på akut- och intensivvårdsavdelningar, personliga erfarenheter och möten med patienter som har berört honom utöver det vanliga. Det har handlat om att skapa förtroende mellan läkaren och patienten som gör att patienten klarar av att ta emot ett svårt och oväntat besked.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sånt är livet : berättelser från akuten
 2. +
 3. ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina

De som köpt den här boken har ofta också köpt ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mo... av Pavel Filatiev (inbunden).

Köp båda 2 för 452 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Sånt är livet : berättelser från akuten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket läsvärd

  Boken är mycket läsvärd. Svårt att lägga den ifrån mig. Jag glömmer tid och rum och boken ger en inblick i läkarens värld.

 2. Mycket bra
  Gudrun Linde Nilsson, 14 april 2023

  Instämmer helt i recensioner lämnade av Anne, Laila, Lotta och Britt-Marie. Dr Mikaels berättelser är så fint skrivna med inlevelse, berättarglädje och ibland med "glimten i ögat". Dessutom är han en duktig skribent, texten flyter så bra.

 3. Sanningen och verkligheten med doktor Mikael
  Mats Toorell, 13 april 2023

  Sällan har jag läst en bok där jag både skrattar och gråter! Makalöst bra skriven, läs den! Doktor Mikael låter mig känna av hur hjälplös en läkare kan vara mitt i sin enorma kunskap och praktik!

 4. Bra.
  Anne Hjortman, 31 mars 2023

  Mycket intressant och lättläst bok om arbetet på akutmottagning. Man får lite insides information, det behövs, köp boken läs den!

 5. Mycket läsvärd

  En fantastisk bok! Han är rätt man på rätt plats! MIKAEL ÄR ETT GOTT FÖREDÖME FÖR LÄKARE! Rekommenderar den med varmt hjärta! Tack för att du finns! Vi behöver fler sådana läkare i vår vård!
  TOPPENBOK!!!!!

 6. Fängslande och realistiskt beskrivna händelser
  Lotta B , 26 mars 2023

  Intressant inblick i akutsjukvården både för oss som jobbat där och för allmänheten. T o m lärorikt för allmänheten om hur akutsjukvård fungerar praktiskt och organisatoriskt.

 7. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 13 mars 2023

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken tyckte jag väldigt mycket om. Den är som en blandning av en biografi och en faktabok. Den är riktigt intressant, och jag fick reda på en massa intressanta fakta. Men den är också mycket berörande och gripande. Jag lyssnade på boken, och den var väldigt bra inläst av författaren själv. Jag kan varmt rekommendera boken. Och jag hoppas verkligen att Doktor Mikael skriver fler böcker om olika fall och händelser från alla hans år inom vården, och då spec... Läs hela recensionen

Visa alla 7 recensioner