De sju systrarna : Maias bok : Maias historia (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
De sju systrarna (del 1)
Utgivningsdatum
2021-03-01
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Gabriella Andersson
Originaltitel
The Seven Sisters
Dimensioner
200 x 125 x 34 mm
Vikt
416 g
ISBN
9789180061254

De sju systrarna : Maias bok : Maias historia

(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
Storpocket,  Svenska, 2021-03-01
148
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Första boken i romansviten som förtrollat en hel värld handlar om adoptivsystern Maia, vars sökande efter sitt förflutna för henne till Brasilien.

Maia D Aplièse och hennes fem adoptivsystrar samlas i sitt barndomshem Atlantis, ett vackert slott vid Genevasjöns kust, efter att deras adoptivfar, den mystiske miljardären Pa Salt, har gått bort. Underligt nog har han redan begravts till havs, men varje syster tilldelas varsin ledtråd som ska vägleda henne i sökandet efter sitt ursprung.

Maias ledtråd leder henne till en förfallen herrgård i Rio de Janeiro. Väl där börjar hon lägga samman pusselbitarna

Åttio år tidigare, 1927, under Rios Belle Epoque , planerar Izabela Bonifacios far för hennes giftermål in i aristokratin. Under tiden arbetar arkitekten Heitor da Silva Costa på en kristusstaty som ska kallas Cristo Redentor och behöver resa till Paris för att finna den rätta skulptören som kan färdigställa hans verk. Den äventyrslystna och passionerade Izabela övertalar sin far att låta henne följa med Heitor och hans familj till Europa innan sitt giftermål. Där, i Paul Landowskis studio utanför Paris och på de intima kaféerna i Montparnasse träffar hon den unga och ambitiösa skulptören Laurent Brouilly, och genast vet hon att hennes liv aldrig kommer bli sig likt.

De sju systrarna är den första boken i en unik, förtrollande serie om sju böcker baserad på legenden om Plejaderna, de sju systrarnas stjärnkonstellation, och Lucinda Riley visar sin talang för historieberättande som aldrig förut. Rättigheterna till en tv-serie har köpts.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. De sju systrarna : Maias bok : Maias historia
 2. +
 3. Stormsystern : Allys bok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stormsystern : Allys bok av Lucinda Riley (storpocket).

Köp båda 2 för 297 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av De sju systrarna : Maias bok : Maias historia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Älskar denna bok
  susanne malm, 29 augusti 2021

  Jag har börjat gillar denna bok av författare Lucinda riley och tycker det var bra och fint skrivet och jag skräckläsning och vill veta vad som händer nästa för det var så spännade och kan inte sluta att läsa den .

 2. Medryckande
  Birgitta Söderström, 15 juli 2021

  Det tog ett antal sidor innan jag kom in i boken men sen gick det inte att sluta. Så bra.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lucinda Riley