Edward Bloms etikettbok : Om konsten att umgås med människor (inbunden)
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
433
Utgivningsdatum
2022-05-04
Förlag
Bazar Förlag
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
38 x 230 x 147 mm
Vikt
895 g
SAB
Qcg
ISBN
9789180061483

Edward Bloms etikettbok : Om konsten att umgås med människor

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-05-04
279
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Edward Blom vet vad som krävs för ett gott liv... Han är väl skickad, behärskar ämnet till fullo och ger sig i kast med uppgiften med folkbildarens pedagogiska iver. Utan att för den skull blunda för komplikationerna... Han skriver lätt och ledigt och erbjuder nyttig läsning för yngre generationer som vuxit upp med föräldrar som skitit i traditionerna... "

Klas Östergren Svenska Dagbladet

Vad sjutton betyder jackett? När ska man anlända till en tillställning? Vilket är egentligen ditt brödfat, det till höger eller vänster?

Här får du svar på och förklaring till alla etikettfrågor du någonsin har grubblat över. Allt från middagsbjudningar, bordsskick och restaurangbesök till livets avgörande tillfällen som barndop, bröllop och begravningar.

I boken blandas det som fallit i glömska med helt nya företeelser där reglerna precis håller på att utformas. Edward förmedlar etikettens grundläggande väsen och de djupa principerna som ligger bakom.

Detta är boken för den som skall gifta sig, flytta hemifrån, börja studera eller för de som kommit upp i åren och redan har god kunskap om etikett. En bok fylld med roliga anekdoter och Edwards medryckande berättande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Edward Bloms etikettbok : Om konsten att umgås med människor
 2. +
 3. Bröllopsbibeln : så skapar du ditt drömbröllop

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bröllopsbibeln : så skapar du ditt drömbröllop av Claes-Åke Hultin (inbunden).

Köp båda 2 för 467 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Edward Bloms etikettbok : Om konsten att umgås med människor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lägre betyg
  Kerstin Eriksson, 25 mars 2024

  Många bra råd men alltför mycket fokus på alkoholhaltiga drycker i olika sammanhang enligt mig. Därför får boken lägre betyg totalt.

 2. Ett måste i varje bokhylla!
  Kristian Kotilainen, 30 augusti 2022

  Oerhört roande och lärorik läsning. Fungerar precis lika bra som kvällslektyr som när man behöver faktiska tips. Ett måste i varje bokhylla!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Edward Blom