Vad hon klagar över när hon klagar över hushållsarbetet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (253.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Andrea Irving
Utgivningsdatum
2021-09-08
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Joar Tiberg
ISBN
9789180061551
Vad hon klagar över när hon klagar över hushållsarbetet (ljudbok)

Vad hon klagar över när hon klagar över hushållsarbetet Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-09-08

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Det här är en makalöst bra bok, så sammansatt och levande och dessutom en riktig bladvändare. Så underbar bok att jag blir alldeles lyrisk."

Expressen

Efter tjugotvå års äktenskap vill Vigdis bryta sig loss. Men hur kan hon rättfärdiga beslutet att lämna en man som är en bra far, inte slår, inte dricker och inte ligger runt? Kanske handlar det om förväntningar, om att lägga ribban lite lägre. Men hur lågt kan ribban läggas innan självföraktet tar över, innan man kvävs, innan man dör?

Linn har alltid varit den vackra. Nu upptäcker hon att män inte längre vänder sig om efter henne på gatan. Och om hon har förlorat sin attraktionskraft, vem ska hon då vara?

Vigdis och Linns historier flätas in i varandra av tillfälligheter. När historien är slut befinner de sig båda på en helt annan plats än när den startade.

En relationsroman med lika mycket humor som svärta och hög igenkänningsfaktor.

"Ännu en knivskarp och underhållande skildring av krisande äktenskap i Norge. Vad är det som gör att just norska författare gång på gång lyckas producera bländande samtidsdramatik?"

Aftonbladet, Ingalill Mosanders favorit

"Världsledande producenten av borgerlig samtidsdramatik har gjort det igen. Heidi Linde heter den senaste i raden av begåvade norska romanförfattare /.../ en rapp och synnerligen underhållande historia om åldersnoja, otrohet och vårt behov av manlig bekräftelse. /.../ Triangeldrama utlovas, och Linde skriver bra om kvinnors obetalda känslomässiga arbete."

Betyg 4, M-Magasin

"Hon är skarpsynt och humoristisk med en rak, enkel dialogstyrd prosa, som är lätt igenkännbar. /.../ Hon väjer inte för det smutsiga och mest intima, men hon gör det med en mänsklighet som känns avväpnande och samtidigt befriande."

Jönköpings-Posten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vad hon klagar över när hon klagar över hushållsarbetet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mitt i prick
    -, 19 september 2021

    Knivskarp och drabbande. Samt mycket underhållande. Ytterligare en i raden av intressanta norska relationsromaner. Rekommenderas varmt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Heidi Linde

  • Pym Pettersons misslyckade brevvän

    Heidi Linde

    Vad gör du när din klass får besök av ett gäng elever från er svenska vänskapsklass, och din hästtokiga brevvän, inte dyker upp? Vad gör du när du istället tvingas umgås med en tyst och tråkig kille som struntar i om han blir omtyckt eller inte? V...