Cat power : kattens läkande kraft (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2022-04-05
Förlag
Bazar Förlag
Medarbetare
Svenberg Bunnel, Jenny (form)
Illustratör/Fotograf
Jenny Svenberg Bunnel
Dimensioner
220 x 155 x 20 mm
Vikt
436 g
SAB
Qdfjb
ISBN
9789180062176
Cat power : kattens läkande kraft (kartonnage)

Cat power : kattens läkande kraft

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage, Svenska, 2022-04-05
238
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Det här är underbart... I den här boken har jag lärt mig en massa om katter. Jag är kattmänniska och den här boken tycker jag man ska läsa dels om man har katt eller om man ska skaffa katt. Det här är en hyllning till min katt." Gokväll

En katts närvaro i ett hem sänker stress och ångest. När katten spinner utsöndras oxytocin och vibrationerna ger en rad dokumenterade hälsoeffekter: lägre blodtryck och minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar. En katt kan hjälpa mot både ensamhet och olika former av psykisk ohälsa.

I Cat power utforskar författarna vad katterna har betytt i deras liv och varför många människor mår så bra av att ha katt. Både Ulrica och Carina har haft långa perioder med sjukdom i familjen och har tydligt upplevt hur katterna visat vägen till mer lugn, lek och återhämtning. Katter väcker det allra vackraste inom oss.

Genom att inspireras av kattens 9 liv kan du lära dig att värna din integritet, njuta mer, rensa ut och göra plats för mer lek och glädje.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Cat power : kattens läkande kraft
 2. +
 3. Vid regnbågens slut finns en katt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vid regnbågens slut finns en katt av Kerstin Strömstedt, Niklas Strömstedt, Lars Lerin (inbunden).

Köp båda 2 för 503 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Cat power : kattens läkande kraft. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härlig
  @bettan_bokprataren (Örebro), 3 juni 2022

  Grattis alla kattälskare här är boken med stort B för oss.
  I boken får du veta var för spinnandet hos katten har en stor positiv effekt på människan och du får lära dig en härlig andningsteknik, Brahmari som är otroligt lugnande. Dessutom får du veta vilka katter som bott i vita huset och du får även massa mysiga berättelser om olika katter.
  "Katter är fantastiska djur.
  Bara deras närvaro i hemmet sänker stress och ångest och kattens spinnande har en rad dokumenterade hälsoeffekt... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna