En bättre plats (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (400.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Isabelle Moreau
Utgivningsdatum
2022-09-07
Förlag
Bazar Förlag
ISBN
9789180062244

En bättre plats Ljudbok

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-09-07

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En tidig augustimorgon hittas en 14-årig flicka död på klipporna nedanför en flott kursgård på Lidingö. Kvällen innan anordnade tankesmedjan Arbitrium sin årliga sommarfest. Näringslivstoppar minglade med unga framtidshopp och champagnen flödade. Var flickan med på festen? Har hon ramlat eller blivit utsatt för ett brott?

Kriminalinspektör Mikaela Friis, gruppledare för Nackapolisens avdelning för grova brott i skärgården, får ett komplicerat fall på sitt bord. Till råga på allt får hon den nyutexaminerade Leila Feidhani som ny partner och tvingas till behandling för det alkoholberoende hon försökt dölja både för sig själv och andra.

Spännande bladvändare om klyftan mellan samhällets elit och de som befinner sig på dess botten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En bättre plats. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 9 november 2022

  Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Den här boken, En bättre plats, är författaren Annika Alms tredje bok. Hon har tidigare skrivit två böcker i en serie om polisen Ingela Lund, men dom har jag inte läst. Den här boken handlar om polisen Mikaela Friis, och om det kommer att komma fler böcker om henne, det vet jag inte. Fast gör det det, så kommer jag nog att läsa dom, för jag tyckte om den här boken. Den var välskriven, lättläst, och jag tyckte om karaktärerna. Så jag kan rekommendera boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Annika Alm

 • Vingklippt

  Annika Alm

  "Vingklippt" är första boken om kriminalinspektör Ingela Lund, där läsaren får följa hennes arbete hos Stockholmspolisen och livet som ensamstående mamma. Det är en svart och omskakande berättelse om ett av de vidrigaste brott man kan tänka sig. E...

 • Ohyra

  Annika Alm

  "Ohyra" är andra boken om kriminalinspektör Ingela Lund, där läsaren får följa hennes arbete hos Stockholmspolisen och livet som ensamstående mamma. Det är en skrämmande historia om hur det förflutna följer oss och trauman lever vidare i generatio...