Änglaträdet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-10-25
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Anna Thuresson
ISBN
9789180062572

Änglaträdet E-bok

(30 röster)  |   Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-10-25

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Änglaträdet är en fängslande roman om familjehemligheter och bortträngda trauman av författaren till De sju systrarna-serien.

Efter trettio år kommer Greta Marchmont tillbaka till Marchmont Hall, ett ståtligt hus som ligger idylliskt beläget mellan de snötäckta bergen i Wales. Hon lider av minnesförlust efter att ha varit med om en tragisk olycka och minns ingenting från det förflutna. När hon vandrar genom det vintriga landskapet gör hon en oroväckande upptäckt. På en undangömd plats i skogen hittar hon en grav, och den bortvittrade inskriptionen på stenen visar att en liten pojke ligger begravd här ? hennes egen son. Greta chockas svårt och börjar leta efter den person hon en gång var.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Änglaträdet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk författare!
  -farmorP, 28 juli 2022

  Älskar det sätt Lucinda Riley skriver på, man vill läsa alla hennes böcker. Så detaljrikt beskriven miljö och människor, så det känns som om man är där.

 2. En mycket bra bok, lätt att komma in i. Givande....
  -, 17 februari 2022

  En mycket bra bok, lätt att komma in i. Givande.

 3. Änglaträdet en pärla,
  Maud Lille-Mor Edenborn (Nacka), 21 november 2021

  Underbar berättarkonst! Träffande personbeskrivningar, mycket fin stilist. Lika facinerande som DeSju Systrarna! Favoritförfattarinna alla kategorier. Rekomenderar denna boken varmt, riktig bladvändare
  Läs och njut!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Lucinda Riley