Den tysta gästen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2024-01-09
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Anna Thuresson
Originaltitel
The Quiet tenant
Dimensioner
225 x 145 x 31 mm
Vikt
459 g
SAB
Hceeq.01
ISBN
9789180063616

Den tysta gästen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2024-01-09
239
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Pulshöjande psykologisk thriller om en seriemördare som lever ett dubbelliv - berättad av dem som står honom närmast: hans 13-åriga dotter, hans flickvän och offret som han har skonat.

I fem år har Rachel kämpat för sin överlevnad, instängd i ett skjul på en bakgård. Hennes fångvaktare, Aidan Thomas, är en snygg, charmerande man som alltid erbjuder andra en hjälpande hand. När hans fru går bort i cancer flyttar han tillsammans med tonårsdottern till en ny bostad - och tar med sig Rachel. Inom henne väcks hoppet om att hon nu ska lyckas fly, men Aidan kontrollerar varje steg hon tar och varje ord hon yttrar. Men då Rachel inser att Aidan har utsett ett nytt offer, bestämmer hon sig för att göra allt för att rädda sitt eget och den nya flickans liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den tysta gästen
  2. +
  3. Nomaden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nomaden av Pascal Engman, Johannes Selåker (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den tysta gästen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En riktigt bra psykologisk thriller!

    Alltså wow, vilken underbart suggestiv, oberäknelig och smått obehaglig bok.

    "Den tysta gästen" är verkligen något utöver det vanliga med sin mörka och subtila ton. Berättarrösten skiftar mellan de olika karaktärerna och den dominerande rösten tillhör Rachel, en karaktär som man inte vet mycket om i början, vet inte riktigt vem hon är. Det är dock en person som man lär känna mer och mer tack vare små glimtar ur hennes tidigare liv. Flera av hennes kapitel är skrivna i du-form vilket ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Clémence Michallon