Apollometoden : sju strategier som fungerar i kris (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2022-04-19
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Eva Andreasson
Originaltitel
Apollometoden
Medarbetare
Ohlsson, Martin (form)
Dimensioner
218 x 155 x 22 mm
Vikt
437 g
SAB
Lz Stordalen, Petter
ISBN
9789180063968

Apollometoden : sju strategier som fungerar i kris

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2022-04-19
244
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ingen människa går igenom livet utan att möta kriser.

Att överleva dem och komma ut på andra sidan, är en gåva

För Petter Stordalen blev pandemin en ekonomisk kraschlandning. Men det var inte första gången han tvingades hantera motgångar. Hur klarar Petter det oväntade? Hur håller man modet uppe när livet tar en helomvändning och allt står på spel? Och vad kan en misslyckad amerikansk rymdfärd lära oss om att klara av en kris?

Apollometoden är en berättelse om att ändra kurs. Med pandemin som dramatisk bakgrund visar Petter Stordalen hur motgångar kan ge nya möjligheter - även när omgivningen verkar ha gett upp. Petters erfarenheter kan överföras till många områden i livet, på jobbet eller på det personliga planet. Här hittar du inspirerande råd för din egen utveckling och en närgången inblick i Stordalens tankesätt och affärshemligheter.

Boken är skriven tillsammans med Eivind Saether.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Apollometoden : sju strategier som fungerar i kris
 2. +
 3. Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omgiven av idioter : hur man förstår dem som in... av Thomas Erikson (pocket).

Köp båda 2 för 323 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Apollometoden : sju strategier som fungerar i kris. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En stor familj
  Annette, 17 april 2022

  En fantastisk bok som visat affärsvärldens dilemma i en kris under covid-19. Vilket engagemang som läggs på en person men visar också tuffa beslut som berör alla människor runt om. Boken skrivs med värme och kämpar glöd som även involverar Apollo 13. Tack för en bra bok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Äntligen vardag : älska måndagar i med och motgång

  Petter Stordalen

  Ett liv består av i genomsnitt 30 295 dagar. De allra flesta av dem är vardagar. Likväl lever vi människor för helgerna. I sin nya bok berättar Petter Stordalen om vad som har gjort honom till en av Nordens mest framgångsrika entreprenörer och för...

 • Äntligen vardag : älska måndagar i med- och motgång

  Petter Stordalen

  Ett liv består av i genomsnitt 30 295 dagar. De allra flesta av dem är vardagar. Likväl lever vi människor för helgerna. I sin nya bok berättar Petter Stordalen om vad som har gjort honom till en av Nordens mest framgångsrika entreprenörer och för...