Hudnära : hudterapeuternas hemligheter (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2022-10-12
Förlag
Bazar Förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Illustratör/Fotograf
Alice Garpenschöld
Dimensioner
232 x 152 x 22 mm
Vikt
731 g
SAB
Qcd
ISBN
9789180064590

Hudnära : hudterapeuternas hemligheter

(4 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-10-12
267
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Intresset för hudvård är större än någonsin. Men vem kan du lita på och vad passar just dig och din hud? Rykten, missuppfattningar och missvisande reklam gör att många behandlar sin hud med produkter som gör mer skada än nytta. I den här boken får du lära dig mer om din hud och vad den behöver.

Två erfarna hudterapeuter avslöjar här några av hudvårdsbranschens största myter, delar med sig av hudterapeuters hemligheter och lär dig få ett mer kritiskt öga när du köper dina produkter. De handleder dig i hur huden är uppbyggd, vilka ingredienser huden gillar och vilka som är dess värsta fiender. Det kommer göra det lättare för dig att välja rätt produkter och behandlingar vilket underlättar för både plånboken, miljön och din hud.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hudnära : hudterapeuternas hemligheter
 2. +
 3. Hudbibeln : förstå din hud - myter, vetenskap och goda råd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hudbibeln : förstå din hud - myter, vetenskap o... av Johanna Gillbro (inbunden).

Köp båda 2 för 459 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Hudnära : hudterapeuternas hemligheter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kunskap på ett kul sätt!
  SP, 20 augusti 2023

  Jag tycker att boken gett mig massa ny kunskap och flera aha-upplevelser under hela läsningen. Informativ och underhållande på samma gång. Rekommenderas!

 2. Mycket läsvärd
  CL, 9 augusti 2023

  Jag älskar denna boken. Hudvårdstips för alla, oavsett om man är "kunnig" eller endast intresserad. Saklig info med grundlig fakta om olika hudsymtom eller hudbesvär. Jag längtar efter en uppföljare som handlar mer om makeup mm.

  Tack för en bra bok!

 3. Välskriven och lärorik bok!
  Hudvårdsnörd , 9 augusti 2023

  En mycket lärorik bok som går att läsa både från start till slut och för att läsa speciella kapitel när det behövs. Jag gillade att jag fick noga utvalt information och tips i ett fint format. Pluspoäng för mångfald i illustrationer! Ett riktigt lästips!

 4. Besviken
  Amanda, 6 augusti 2023

  Känns som författarna ger väldigt generiska beskrivningar om det mesta. Små anekdoter om författarnas erfarenheter upplevs som störande och irrelevanta. Få "hemligheter" som avslöjas, det mesta är inga konstigheter och ganska straight forward information. Skulle alla dagar i veckan lagt mina pengar på Hudbibeln istället som upplevs mer vetenskaplig, genomarbetad och välskriven.

Visa alla 4 recensioner