Jag går nu. Tror jag (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
326
Utgivningsdatum
2023-04-19
Förlag
Bazar Förlag
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form)
Dimensioner
195 x 135 x 28 mm
Vikt
337 g
SAB
Hc
ISBN
9789180065290

Jag går nu. Tror jag

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-04-19
229
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Det är första kvällen ensam i stugan, första dagen i min nya ensamhet, klart att det är svårt. Jag måste ha lite tålamod med mig, måste försöka vara lite snäll. Måste hitta sätt att hantera det som har hänt och som har slagit mitt liv i spillror."

Lotta har hals över huvud lämnat allt och tagit sin tillflykt till sommarstugan. Mitt i livet. Kan man trycka på paus då? Omstart? Är det värt att riva upp allt eller finns det något att laga? Sveket bränner i henne och hon ifrågasätter inte bara sin omgivning utan kanske allra mest sig själv.

Det här är en roman om relationer som inte gick att lita på. Om att bli långsamt manipulerad utan att förstå vad som händer. En roman om att tappa bort sig själv och att hitta tillbaka.

"Berättelsen har en fin dramaturgi, bra framåtdriv, snärtig dialog och trovärdiga karaktärer." BTJ

"Språket i boken är fantastiskt. Det är så starkt målande att det trollbinder mig."

@bokdaling

"Historien byggs otroligt skickligt. [...] Boken är helt briljant skriven!"

@kustboktanten

"... en perfekt bokcirkelbok, här finns uppslag till många diskussioner ..."

@bibbloagneta

" ... en sådan där bok som känns i hela kroppen, som man blir engagerad i och gärna vill fortsätta läsa fast den tar slut."

@i_min_bokhylla
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jag går nu. Tror jag
 2. +
 3. Jag går nu. Tror jag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag går nu. Tror jag av Inger Lernevall (pocket).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Jag går nu. Tror jag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tråkig bok
  läst mycket, 3 september 2023

  Jag är ledsen, men jag gillade inte alls denna boken. Jag fångades aldrig av berättelsen och jag tyckte inte om språket. För mig blev karaktärerna väldigt platta och intetsägande.

 2. Gripande och finstämd
  Marias bokhylla, 27 juni 2023

  Lotta har lämnat sitt jobb och sin man och flytt till sommarstugan. Eller, hon har i alla fall lämnat jobbet. Mannen är det svårare med. Han har svikit henne, gjort något hon inte kan förlåta, och även om det känns självklart att skiljas, tvekar hon. Det som låter så skönt, låter samtidigt som så jobbigt. För vem är hon utan honom? Vem är hon när hon är ensam? Och hur jobbigt blir det, när hon måste börja tänka igenom det liv de delat?

  Inger Lernevalls roman Jag går nu. Tror jag är i... Läs hela recensionen

 3. En gripande bok

  Lotta har hals över huvud lämnat man och jobb och tagit sin tillflykt till sommarstugan. Sveken bränner i henne och hon ifrågasätter allt i sitt liv inte minst sig själv. Att skiljas känns självklart men ändå tvekar hon - allt känns som ett kaos. Nu har Lotta bara sig själv men mötet med en sexårig pojke, en liten hund och en intressant granne gör att hon kommer på fötter igen.

  Efter jag läst boken kände jag att den var tvungen att landa hos mig, jag kan inte riktigt beskriva vad de... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Inger Lernevall