Fjällsjön (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (294.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kalla fall Nordkalotten (del 1)
Inläsare
Lo Kauppi
Utgivningsdatum
2023-10-18
Förlag
Bazar Förlag
ISBN
9789180065825

Fjällsjön Ljudbok

(27 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-10-18

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Fjällsjön är första delen i serien om Kalla fall Nordkalotten.

"Välskrivet, trovärdigt och lättläst med en intressant kvartett karaktärer." Monica Lindgren, Go'kväll

En kylig höstkväll samlar kommissarie Britta Lindén sitt nya, tvärnordiska team på Torneträsk strand. Därifrån syns ön dit finländaren Seppo Mannela begav sig för tjugo år sedan för att fiska med sina vänner. Det var även där han senast sågs i livet. Simmade han tillbaka till land för att i hemlighet börja ett nytt liv någonstans? Drunknade han i det kalla vattnet? Eller blev han mördad och kroppen sänkt i den djupa sjön?

Team Kalla fall Nordkalotten har sin bas i Kiruna, i en byggnad som hotas av gruvan. Gruppens uppgift är att ta reda på sanningen där gamla utredningar gått bet. Med hopp om att få ge anhöriga ett avslut kämpar teamet mot både inre stridigheter och ett skoningslöst klimat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fjällsjön. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 31 oktober 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Fjällsjön, är författarparet Anna-Karin och Björn Olofssons deckardebut. Och enligt mig är det en mycket bra debut. Jag gillade verkligen att läsa om dom fyra personerna, Britta, Nikki, Odd, och Jay, i gruppen Kalla Fall Nordkalotten, med basen i Kiruna. Och jag kommer helt klart att följa bokserien i framtiden. Jag lyssnade på boken, som var, som vanligt, superbra inläst av den fantastiska Lo Kauppi.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna