En sista helg (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (241.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Odile Nunes
Utgivningsdatum
2023-11-14
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Lars Ahlström
ISBN
9789180066686

En sista helg Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-11-14

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tre kvinnor i 70-årsåldern samlas under en livsförändrande helg i sin avlidna väninnas strandhus. Deras långa vänskap har alltid präglats av respekt, värme och lojalitet. Men efter väninnans död tycks allt förändrat.

När de återförenas i Sylvies strandhus - så som de gjort vid jultid varje år - är det inte för att fira utan för att städa ut allt innan huset ska säljas. Gräl, missförstånd, en gammal, döv hund, ovälkomna gäster och alltför mycket vin leder till en urladdning som river upp gamla sår och hotar att förstöra deras vänskap för all framtid.

Med humor, värme och gnistrande intelligens utforskar Charlotte Wood hur det är att bli gammal och vad som händer när vi måste tvingas möta lögnerna vi tvingat oss själva att tro på.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En sista helg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 2,5 stjärnor av fem till en sista helg.
    -, 16 mars 2024

    Boken handlar om tre kvinnor som varit vänner länge och nu möts för att rensa ur sin döda väninnas hem. Jag blev besviken på boken då jag iyckte den var rätt tråkig ända till mot slutet då det glimmade till och den fick mer substans och liv. Tyckte i det stora hela inte boken varken var utforskande eller hade humor och värme.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Charlotte Wood