Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Robin Spököga (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
25
Utgivningsdatum
2022-09-05
Upplaga
1
Förlag
Hegas Förlag
Illustratör/Fotograf
Gustaf Lord
Dimensioner
216 x 150 x 8 mm
Vikt
200 g
SAB
Hcf
ISBN
9789180086998
Ensam i mörkret? (inbunden)

Ensam i mörkret?

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-09-05
177
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Robin måste gå hem genom den läskiga kyrkogården. Det är alldeles mörkt och tyst. Tur att han kan lysa med mobilen. Men mobilen har lågt batteri. Han får stänga av den. Det blir helt mörkt. Vad är det som prasslar i busken? Det kan ju inte vara ett spöke. Spöken finns ju inte på riktigt ...

Robin är en helt vanlig kille men han kan se sånt som ingen annan kan. Ensam i mörkret? är första boken i den lättlästa bokserien Robin Spököga och bjuder på stämningsfulla illustrationer av Gustaf Lord. En extra lättläst rysare för den som gillar spännande och läskiga berättelser.

Hegas lättlästa böcker väcker läslusten hos barn och unga.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ensam i mörkret?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bus eller godis
  Gullis lästips (Rönninge), 15 oktober 2023

  Bus eller spöken?

  "Robin Spököga" är en extra lättläst rysare för den orädda nybörjarläsaren som gillar spännande och lagom otäcka berättelser.

  "Robin Spököga" är en spännande bokserie som passar alla modiga läsare i lågstadieåldern som längtar efter spännande böcker där de samtidigt får öva på sin läsförmåga.

  Här möter läsaren Robin, en helt vanlig kille med en ovanlig gåva - han kan se saker som ingen annan ser. Spöken och andra övernaturliga varelser är en del ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nina Rosenblad