Börja där du är - Introduktion (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (18.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vila dig i form (del 1)
Inläsare
Magdalena Mecweld
Utgivningsdatum
2021-09-26
Förlag
Storyside
ISBN
9789180139724
Börja där du är - Introduktion (ljudbok)

Börja där du är - Introduktion Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-09-26

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Magdalena Mecweld är Sveriges yinyoga-profil och författare. Hon var den första svenska läraren att hålla yinyoga-utbildningar i Sverige. I denna inledande del i serien VILA DIG I FORM berättar Magdalena om sin egen yogaresa och om vad yinyoga är. De andra delarna är olika pass, där du bara behöva lyssna på Magdalena när hon lotsar dig genom de olika positionerna.

YINYOGA passar alla människor och kroppar. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi (kallas qi eller prana) och lugnar ditt sinne. Vi fokuserar på yin-delarna i kroppen såsom skelett, myofascia, bindväv (som är en del av fascian), ligament, inre organ och de så kallade meridianerna.
Du behöver inte ta på dig särskilda kläder. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.
I yinyogan stretchar vi inte, vi drar inte och vi vill undvika att hålla kroppen i ytterlägen. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare (så kallad passiv stretch). Yinyoga är ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogastilar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Börja där du är - Introduktion. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sista lösningen för en traumaöverleva som jag
    -, 3 juli 2022

    Önskade fler yogalärare, där mig själv inräknad vågade öppna sig om de trauman som ofta ligger bakom att man landar i yin till slut. Som traumaöverlevare själv och du aldrig prövat yoga rekommenderar jag dig att först pröva meditativ mycket restorative yoga, för det kan hända att kärleken till din kropp tänds och du inleder den bästa terapin. Yinyoga restorative yoga eller MediYoga. Jag rekommenderar alla med akuta trauman att söka upp en lärare i MediYogan. För dig som har pysd ger jag just denna lärares energi och visdom five/five.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Magdalena Mecweld