Investeringsboken : din guide till ekonomiskt oberoende (inbunden) NY
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
278
Utgivningsdatum
2023-08-28
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
25 x 204 x 135 mm
Vikt
405 g
SAB
Qci
ISBN
9789180182331
Investeringsboken : din guide till ekonomiskt oberoende (inbunden)

Investeringsboken : din guide till ekonomiskt oberoende

Inbunden,  Svenska, 2023-08-28
229

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Investeringar på börsen är det i särklass bästa sättet att bygga en förmögenhet. Alla som vill kan göra det. I Investeringsboken lär du dig att tänka och agera som en framgångsrik investerare. Boken är en guide till ekonomiskt oberoende och en inspirerande och praktisk vägledning till långsiktiga placeringar i aktier och fonder.

Inspireras av mästare som Warren Buffett, Laszlo Szombatfalvy och Aktiestinsen, Lennart Israelsson, SJ-tjänstemannen som byggde en aktieportfölj värd långt över 100 miljoner kronor. Lär dig de bästa knepen av professionella investerare och fondförvaltare som Simon Blecher, Lars Söderfjell och Andreas Brock, samt de högaktuella experterna Peter Malmqvist, Ann Grevelius och Maria Landeborn. I denna utökade nyutgåva får du också reda på hur andra sparare har börjat handla i aktier, satt ihop en aktieportfölj och utvecklats till fullfjädrade investerare utan att ta alltför stora risker.

ANDERS STRÖM är författare och skribent med fokus på människor, ekonomi och investeringar. Han har tidigare varit huvudredaktör för tidskriften Aktiespararen, och har där porträtterat många näringslivsprofiler, från Petter Stordalen till Cristina Stenbeck. På Lind & Co har han tidigare utkommit med Sveriges mäktigaste familjer - Företagen, människorna, pengarna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Investeringsboken : din guide till ekonomiskt oberoende
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 429 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »