Hjältekoden : hur du klarar mer än du trodde var möjligt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
134
Utgivningsdatum
2022-08-29
Förlag
Lind & Co
Översättare
Emeli André
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
195 x 130 x 13 mm
Vikt
226 g
SAB
Dokb
ISBN
9789180182836
Hjältekoden : hur du klarar mer än du trodde var möjligt (inbunden)

Hjältekoden : hur du klarar mer än du trodde var möjligt

Inbunden Svenska, 2022-08-29
179
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När McRaven var en liten drömde han om att bli en superhjälte. Han längtade efter att sätta på sig en mantel och rädda världen. Men när han blev äldre förstod han att verklighetens hjältar finns överallt - och att ingen av dem har några superkrafter eller någon mantel. Vad är det då som utmärker en hjälte? Kraften att hjälpa andra, att göra skillnad, fysiskt och moraliskt mod, offervilja och en stor portion integritet.

Under sin långa karriär har amiral William H. McRaven mött många exceptionella människor, från de han träffade under tjänstgöringen inom elitförbandet Navy SEALs, till inspirerande läkare, forskare, politiker och filantroper. Genom att skildra deras medkänsla, ödmjukhet, mod och förmåga att ingjuta hopp, har McRaven kommit fram till Hjältekoden - tio lärdomar som gör att vanliga människor åstadkommer ovanliga saker.

Den här boken visar hur vi alla kan uthärda och resa oss över motgångar, använda humor för att finna stryka, inspirera genom integritet, så väl som att erbjuda praktiska råd om hur man tacklar hinder och blir den bästa versionen av sig själv. Resultatet är en innerlig hyllning till sanna hjältar och en utmärkt guide till den som vill komma över begränsningar, föregå med gott exempel eller sträva mot en stor dröm.

WILLIAM H. MCRAVEN är pensionerad amiral från U.S. Navy. Som fyrstjärnig amiral var han befälhavare över alla USA:s specialförband. Lind & Co har tidigare utgivit hans internationella bästsäljare Bädda din säng.

"McRaven lägger fram ett 10-punktsprogram kallat Hjältekoden, som bygger vidare på många av de bekanta idéerna han diskuterade i sin bästsäljare Bädda din säng. [...] tänkvärd och inspirerande."
Kirkus
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjältekoden : hur du klarar mer än du trodde var möjligt
  2. +
  3. Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmus... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av William H McRaven