Inte vilken håla som helst : Från Strandvägen till Stallarholmen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Trädgårdsgatan (del 1)
Antal sidor
504
Utgivningsdatum
2022-02-08
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
178 x 110 x 33 mm
Vikt
279 g
SAB
Hc
ISBN
9789180182935

Inte vilken håla som helst : Från Strandvägen till Stallarholmen

(6 röster)
Pocket,  Svenska, 2022-02-08
79
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Charlotta Silverstake tvingas lämna lyxlivet på Östermalm och hamnar av en slump på landet. Men hur hon ska ha råd att hyra sekelskiftesvillan och försörja tonåringarna utan inkomst har hon ingen aning om. Till hennes förtjusning visar sig villaträdgården vara en före detta handelsträdgård. Trots igenväxta grönsaksland bestämmer hon sig för att börja odla för att dryga ut den skrala hushållskassan.

Omgiven av en skock halvgalna höns och grannar som vägrar prata med varandra träffar hon Robert, ortens veterinär. Men det finns fler som visar intresse för Charlotta och som får henne att omvärdera allt hon stått för.

Med oväntat gröna fingrar och oanad förmåga att mäkla fred stormar Charlotta in och vänder upp och ner på det mesta i byn. Frågan är bara: Är hon verkligen redo för en helt ny livsstil och ett nytt förhållande?

BARBARA KJELLSTRÖM (f 1965) är uppvuxen i Stockholm och valde för ett par år sedan att lämna storstan tillsammans med familjen för att flytta till Stallarholmen. Under hennes hundpromenader fantiserade hon om människorna som bodde på orten och allt eftersom växte en humoristisk berättelse fram. Barbara är civilekonom och författare. Hon driver ett produktionsbolag tillsammans med maken Harald Kjellström, som hon även skriver böcker med. Sedan debuten har Barbara släppt drygt tjugo titlar inom olika genrer.

"En fin och varm feelgood"
Villa Freja
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Inte vilken håla som helst : Från Strandvägen till Stallarholmen
  2. +
  3. Inte vilken julmarknad som helst : Från brända mandlar till julefrid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Inte vilken julmarknad som helst : Från brända ... av Barbara Kjellström (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Kjellström