Min pojkväns dubbelliv : en sann historia (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
277
Utgivningsdatum
2022-04-19
Förlag
Lind & Co
Översättare
Lena Kamhed
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
218 x 145 x 22 mm
Vikt
431 g
SAB
Lz
ISBN
9789180183024

Min pojkväns dubbelliv : en sann historia

Inbunden,  Svenska, 2022-04-19
192
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Mark och Cleo träffas av en ren slump, och de inleder vad som känns som en sagoromans. Mark är gift, och lämnar sin fru för att börja ett nytt liv med Cleo men trots att hon tror sig vara införstådd med att mannen hon fallit för inte är perfekt, inser hon snart att det kanske hade varit bättre om hon inte fallit för honom alls. Då är det dock redan för sent de är intrasslade i en destruktiv kärleksaffär som ingen av dem verkar kunna avsluta.

Denna historia, som bygger på verkliga händelser, ger en ny infallsvinkel på ämnen som fortfarande i viss mån är tabubelagda. Psykisk ohälsa, tvångssyndrom, svartsjuka, känslomässig misshandel, att dricka för mycket, att äta för lite, oönskade graviditeter och mer därtill.
När Cleo tror att hennes situation inte kan bli värre, blir den just det. Mycket värre. Har hon styrkan att hantera sin egen värsta mardröm?

CLEO JAMES (pseud.) berättar sin historia med en stor dos torr humor, och drar fram sådant i ljuset som de flesta skulle vilja sopa under mattan. Hon är född i Storbritannien, där hon och Mark fortfarande lever tillsammans. Deras berättelse spänner över nästan två årtionden och är en redogörelse för en okonventionell kärlek rolig, sorglig, häpnadsväckande och beroendeframkallande. Slutet går inte att gissa sig till ens med den största kraftansträngning i världen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Min pojkväns dubbelliv : en sann historia
 2. +
 3. Från terrorns frontlinjer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Från terrorns frontlinjer av Magnus Ranstorp (pocket).

Köp båda 2 för 271 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cleo James

 • Min pojkväns dubbelliv

  Cleo James

  Mark och Cleo träffas av en ren slump, och de inleder vad som känns som en sagoromans. Mark är gift, och lämnar sin fru för att börja ett nytt liv med Cleo men trots att hon tror sig vara införstådd med att mannen hon fallit för inte är perfekt, i...

 • Puolisoni kaksoiselämä

  Cleo James

  Mark ja Cleo tapaavat sattumalta. Heidän välillään kipinöi ja he heittäytyvät satumaiseen romanssiin. Naimisissa oleva Mark jättää vaimonsa Cleon vuoksi. Cleo ymmärtää, ettei kukaan ole täydellinen, mutta pian hänelle käy selväksi, että olisi ehkä...