Inte vilken håla som helst: Från Strandvägen till Stallarholmen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Trädgårdsgatan (del 1)
Utgivningsdatum
2022-02-14
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180183499

Inte vilken håla som helst: Från Strandvägen till Stallarholmen E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-02-14

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Del ett: Trädgårdsgatan

Charlotta Silverstake tvingas lämna lyxlivet på Östermalm och hamnar av en slump på landet. Men hur hon ska ha råd att hyra sekelskiftesvillan och försörja tonåringarna utan inkomst har hon ingen aning om. Till hennes förtjusning visar sig villaträdgården vara en före detta handelsträdgård. Trots igenväxta grönsaksland bestämmer hon sig för att börja odla för att dryga ut den skrala hushållskassan.

Omgiven av en skock halvgalna höns och grannar som vägrar prata med varandra träffar hon Robert, ortens veterinär. Men det finns fler som visar intresse för Charlotta och som får henne att omvärdera allt hon stått för.

Med oväntat gröna fingrar och oanad förmåga att mäkla fred stormar Charlotta in och vänder upp och ner på det mesta i byn. Frågan är bara: Är hon verkligen redo för en helt ny livsstil och ett nytt förhållande?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Inte vilken håla som helst: Från Strandvägen till Stallarholmen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättsamt underhållande
    Lisbeth Boström (Timrå), 8 mars 2022

    Jag har läst bättre böcker men den var inte alls dålig. Lite väl förutsägbar här och där. Ändå på det stora hela lämnar den en skön känsla i kroppen efteråt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Barbara Kjellström