Jag drömmer om ett mord hemma (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Katarinas eminenta detektivbyrå (del 6)
Utgivningsdatum
2021-12-21
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180183567
Jag drömmer om ett mord hemma (e-bok)

Jag drömmer om ett mord hemma E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-12-21

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter flera veckors påtvingad stillhet får Katarina Zapp äntligen sätta tänderna i nästa uppdrag - det mest klassiska av alla klassiska uppdrag för privatdetektiver: en kvinna som behöver hjälp med att bevaka den otrogne maken. Så trots sjukvårdens uppmaningar att Katarina bör återhämta sig från sin skada i lugn och ro, kastar hon sig över uppgiften samtidigt som hon hjälper vännerna med deras överentusiastiska högtidsförberedelser. Men när otrohetshistorien tar en drastisk vändning åt det mordiska hållet blir ingen mer nöjd än Luleås mesta, bästa och enda privatdetektiv.

"Jag drömmer om ett mord hemma" är sjätte delen i den humoristiska mysdeckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå. Mer mys än rys utlovas i böckerna om Katarina, pensionärs-alltiallot Greta och det annorlunda gänget på lilla Malmudden i Luleå. Boken är skriven av Sofia Rutbäck Eriksson i gnistrande samarbete med Mattias Boström.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag drömmer om ett mord hemma. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Modigt rolig
    - (Timrå), 15 april 2022

    Katarina är som en modern pippi Långstrump! Hon vågar utan att fråga, hon är kreativ, hon visar stor empati. Superhärlig bok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Rutbäck Eriksson