Slukhål (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Ådalen (del 2)
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2022-08-15
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
SAB
Hc
ISBN
9789180184892
Slukhål (pocket)

Slukhål

Pocket Svenska, 2022-08-15
75
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
I ett ödehus vid Offersjön, djupt inne i de ångermanländska skogarna, hittas en ihjälsvulten man. Två fingrar är avhuggna på hans vänstra hand. Sjuttio mil längre norrut, i det nästan övergivna gruvsamhället Malmberget, har en annan man spärrats in i en källare och lämnats att dö. Eira Sjödin, polisassistent i Kramfors, blir engagerad i utredningen, samtidigt som hennes mamma måste in på vårdboende. Hennes bror sitter fängslad, dömd för ett brott han har erkänt, men inte begått. När ännu en man försvinner berör det Eira personligen. För att finna honom är hon beredd att riskera allt.

Slukhål är den fristående fortsättningen på succéromanen Rotvälta, och andra delen i Tove Alsterdals serie från Ådalen. Rotvälta utsågs till Årets bästa svenska deckare 2020 och belönades med Glasnyckeln för bästa kriminalroman i Norden.

TOVE ALSTERDAL har hyllats stort för sina spänningsromaner, ända sedan debuten med Kvinnorna på stranden 2009. Hennes böcker ges ut på över tjugofem språk och är prisbelönta i flera länder.

"Toves förra bok, Rotvälta gav jag högsta betyg och hennes nya är ännu bättre. [...] Omöjlig att lägga ifrån sig innan sista sidan och där - vilken cliffhanger!"
Expressen Söndag

"Tove Alsterdal är enastående på att kombinera vardagsliv i inre Norrland med intensiva polisjakter efter en utstuderad seriemördare."
Aftonbladet

"Redan när jag har läst några få sidor, slås jag av Tove Alsterdals förmåga att använda språket. Orden skapar en rytm som känns i min kropp. Rentav fysiskt njutbart."
Norrländska Socialdemokraten

"Tove Alsterdal kan sitt Ådalen och hon kan verkligen spegla bygdens historia och nutid i sina böcker."
Ölandsbladet
Visa hela texten

Fler böcker av Tove Alsterdal