Det elfte budet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Alina och Omar (del 3)
Antal sidor
415
Utgivningsdatum
2023-02-13
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
178 x 110 x 24 mm
Vikt
230 g
SAB
Hc
ISBN
9789180186377
Det elfte budet (pocket)

Det elfte budet

Pocket,  Svenska, 2023-02-13
79
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det elfte budet Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
I Sverige är det politiska tonläget rejält uppskruvat sedan det högerpopulistiska partiet Sveriges väl kommit till makten. Enorma resurser läggs på det svenska kärnvapenprogrammet, och när ubåten HMS Skåne byggs om till robot-ubåt sätts ett händelseförlopp i gång som för landet till randen av katastrof. Nya undantagslagar som regeringen drivit igenom för att kunna använda vid ett nödläge aktiveras - och demokratin sätts ur spel. Krisen är ett faktum. Utomlands följer man den alarmerande utvecklingen med stigande oro. Britterna skickar spaningsförband till Sverige och såväl NATO som Ryssland förbereder sig för att kunna agera mot vad som ser ut som en statskupp i en kärnvapenstat. Samtidigt har den mystiske general Woodland och legosoldaten Cornelis van Owen helt andra planer när det gäller världsläget, och de är beredda att göra precis vad som helst för att driva igenom sina agendor. Återigen blir det upp till poliserna Omar och Alina och militären Elinor att göra allt de kan för att få landet på rätt köl, och den här gången är insatserna högre än någonsin.

Det elfte budet är den fristående uppföljaren till Den trettonde bomben och De tolv majestäterna. Här gäller det att spänna fast säkerhetsbältet och hålla i sig, detta är en riktig högtempotechnothriller!

MATS SVENSSON är född 1973 och utbildad civilingenjör. Han bor på landet utanför Sjöbo i Skåne tillsammans med sin fru och fick ett rejält genombrott med debuten Den trettonde bomben.

"Läsvärt, spännande och god underhållning."
Mariestads-Tidningen
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det elfte budet
  2. +
  3. De tolv majestäterna

De som köpt den här boken har ofta också köpt De tolv majestäterna av Mats Svensson (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mats Svensson