Vena Amoris (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Sten Wall
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2023-04-11
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
180 x 110 x 17 mm
Vikt
158 g
SAB
Hc
ISBN
9789180186421

Vena Amoris

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2023-04-11
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En kvinnomördare slår till strax före högsäsongen i den idylliska Staden vid Sveriges största badbalja. Kommissarie Sten Wall och hans medarbetare utsätts för hård press under några hektiska sommardagar. Den iskalle gärningsmannen lämnar efter sig ett avsiktligt spår som i hög grad förbryllar polisen: en makaber hänvisning till kärleken. Vad avses med det kryptiska budskapet? Är ledtråden utplacerad enbart för att vilseleda eller handlar det om ett verkligt motiv?

Mångsysslaren BJÖRN HELLBERG (hedersmedborgare i hemstaden Laholm) kan blicka tillbaka på en lång och framgångsrik karriär som journalist och författare. Totalt har han skrivit mer än 60 fack- och skönlitterära böcker. Drygt hälften av titlarna är deckare - de flesta med Sten Wall i huvudrollen.
I samband med Svenska Polisförbundets 100-årsjubileum 2003 framröstades Hedersmord (1998) till tionde plats på listan över alla tiders bästa kriminalromaner. Björn har sedan dess bland annat tilldelats tidskriften Jurys Ture Sventon-pris Temmelburken.

"I vanlig ordning bjuder Björn Hellberg på en välskriven deckare. Han skriver underhållande och läsaren får som vanligt också ta del av hans torra humor."
Kenth Jönsson, Ölandsbladet

"Spännande, lättläst och avgjort ett trevligt tillskott till deckarhyllan."
BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vena Amoris
 2. +
 3. Det elfte manuset

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det elfte manuset av Anne Holt (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vena Amoris. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Omständigt språkbruk
  214Joy (Helsingborg), 10 juli 2023

  Långa avsnitt med ointressanta beskrivningar av miljö, historia och så vidare, omständigt språkbruk, trist historia som inte skapar någon spänning alls..

 2. Lättläst deckare från Björn H
  Thord Ekström, 30 juni 2023

  Alltid lättlästa från "Oraklet Björn He" Mördaren vet man inte förrns sista sidorna. Hoppas Du fortsätter Björn med mera deckare!!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Björn Hellberg