Städerskan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Suzanne Eriks (del 4)
Antal sidor
316
Utgivningsdatum
2023-09-18
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
28 x 203 x 134 mm
Vikt
435 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789180187060
Städerskan (inbunden)

Städerskan

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-09-18
239
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Städerskan Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den psykopatiska hovrättsdomaren Suzanne Eriks har tre personliga mål: att bli justitieråd, ekonomiskt oberoende och ta sina erotiska äventyr till nya nivåer. På vägen dit gör hon samhället en tjänst genom att fortsätta städa undan de mänskliga parasiter som kommer i hennes väg. Allt går dock inte som hon tänkt sig och problemen hopar sig. Hon blir lurad på en förmögenhet, väninnan Jessica börjar mot alla odds få ordning på sitt liv och Suzanne tar en för stor risk i jakten på en dominant man. Vem kommer att få henne på fall? Väninnan som inte ser någon annan lösning än att döda Suzanne, poliskommissarie Engberg som genomskådat henne eller mannen som håller henne inlåst i sin källare?

Städerskan är den fjärde boken om Suzanne Eriks. Hovrättsdomaren som helst tar saken i egna händer.

DAG ÖHRLUND är författare och journalist. Hans böcker har sålt i miljoner exemplar och hans reportage och bilder har publicerats i magasin världen över. Förutom den populära serien om domaren Suzanne Eriks har Dag skrivit serien om kommissarie Truut och är en av upphovsmännen bakom Christopher Silfverbielke.

NICLAS FRANKLIN debuterade 2020 med Dödligt dubbelspel, den första delen i en serie om polisen Tom Swedman. Niclas har precis som huvudkaraktären arbetat som utredare och spanare inom polisen i Göteborg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Städerskan
  2. +
  3. Skulden man bär

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skulden man bär av Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Städerskan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Städerskan Suzanne Eriks
    Roland Zetterberg, 6 oktober 2023

    Som alltid hans böcker (Silfverbielke, Truut och andra) har vi att göra med fiktiva personer. Men i min värld går jag in i dem och njuter av ALLT även om andra kan ha olika uppfattningar men det får stå för dem. Dag Öhrlund är i alla fall en av mina älsklingsförfattare till skillnad från andra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna