Kodnamn Styx (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (298.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2021-07-21
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180188340

Kodnamn Styx Ljudbok

(51 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-07-21

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  139
Visa alla 1 format & utgåvor
Militären har elitförbanden. Polisen har den nationella insatsstyrkan. Sjukvården har saknat en motsvarighet. Tills nu. När traumaläkaren KG får ett samtal från Sveriges inrikesminister ställs allt på sin spets. En hemlig grupp vid namn Styx hotar med att attackera Sverige som nation. KG får uppdraget att sätta ihop en ny specialistgrupp som kan leda sjukvårdsinsatsen på plats vid eventuella dåd. Udda karaktärer med stökiga livsöden handplockas till sjukvårdens nationella insatsgrupp - under ledning av KG. Men de hinner knappt inleda samarbetet förrän det första terrordådet sker. När en minister kidnappas blir det tydligt att den grupp som ligger bakom attackerna inte skyr några som helst medel. "Kodnamn Styx" är en action-späckad spänningsroman som aldrig upphör att förvåna med sina oväntade tvistar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kodnamn Styx . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt bra bok!
  KSM, 13 februari 2024

  Och vilket slut!! Tur att man kan sätta tänderna i nästa del direkt.Det ända som störde mig enormt var uppläsarens extremt svenska sätt att läsa upp finska namnet Kari Laksonen. Han uttalade namnet Kaaari istället för Karrri, otroligt störande. Annars var boken toppen!!!

 2. Nervkittlande
  -, 12 oktober 2023

  Det var längesedan jag lyssnar på en bok som har hållit mig så på alerten . Vilken spänning!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mikael Ressem