Varning för dödlig fara (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Katarinas eminenta detektivbyrå (del 5)
Utgivningsdatum
2021-09-13
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180193801
Varning för dödlig fara (e-bok)

Varning för dödlig fara E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-09-13

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ingen verkar kunna hindra Luleås skickligaste privatdetektiv Katarina Zapp från att lyckas med sitt nya uppdrag. Ja, ingen förutom hon själv förstås. Det som börjar som ett klassiskt fall med en mordhotad politiker, kantas snart av självförvållad blodsspillan, nittiotalsballader och ond bråd sammankomst i kommunfullmäktige. Och som om inte det är nog måste detektivbyråns alltiallo, sjuttioplussaren Greta, infiltrera pensionärsmöten, bistå vid köp av brudklänning (nej, fråga inte) och rent allmänt rycka in när Katarina rycker ut.
Varning för dödlig fara är femte delen i den humoristiska mysdeckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå. Mer mys än rys utlovas i böckerna om det annorlunda gänget på lilla Malmudden i Luleå. Boken är skriven av Sofia Rutbäck Eriksson i livfullt samarbete med Mattias Boström.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Varning för dödlig fara. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Beroendeframkallande böcker
    - (Timrå), 15 april 2022

    Hela denna serie kommer jag med nöje att läsa igen och igen för jag mår så bra av att läsa dem. De sprider glädje och värme.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Rutbäck Eriksson